• Dubbla Hemmamatcher på Söndag

Söndagen den10 december 12.00 IBK Dam - BK Halna 15.00 IBK Herr - Torshälla IBK IBK Lidköping 6 dec 2023 0kommentarer
  • Damlaget vann i Alingsås (6-5)

När damerna gjorde 4-1 i sista periodens inledning trodde man nog att segern var klar. Alingsås kom emellertid tillbaka på allvar och något senare var ställningen 5-5. Med en dryg minut kvar blev Josefin Gustavsen matchvinnare när hon gjorde 6-5. Målen: Ida Andersson 1, Sofia Lööf 1, Molly Fröjd 1, Louise Åkesson 1, Maja Johansson 1, Josefin Gustavsen 1. Dam A 3 dec 2023 0kommentarer
  • Förlust mot Linköping 4-7.

IBK:s Herrlag förlorade bortamatchen mot Linköping med 4-7. Med flera spelare borta på grund av sjukdom och dessutom ytterligare spelare som fick utgå på grund av skador blev Linköping för svåra. Målen: Mattias Olausson 1, Albin Bragd 1. Tom Sällberg 1, Albin Kalén 1. Herr A 2 dec 2023 0kommentarer
  • Storseger för Herrlaget mot Surahammar.

Det blev ett riktigt målkalas i matchen mot Surahammar. Ett skadedrabbat Surahammar hade inte mycket att säga till om och klasskilnaden mellan laget var enorm. Klar seger med 15-7 som kunde varit större. Målen: Andreas Granberg 4, Albin Bragd 2, Albin Kalén 2, Joel Flensén 2, Mattias Olausson 1, Torsten Svensson 1, Marcus Nilsson 1, Pontus Karlsson 1, Tom Sällberg 1. Herr A 27 nov 2023 0kommentarer
  • Dubbla hemmamatcher på Söndag

Söndagen den 26 november i Idrottens Hus Kl. 12.00 IBK Dam - Skövde IBF (Dammatchen är inställd) Kl. 15.00 IBK Herr - Surahammars IBF IBK Lidköping 22 nov 2023 0kommentarer
  • Bottennapp i Örebro (4-11)

Det var inte mycket som stämde i bortamatchen mot IBF Örebro. Efter 0-3 i första perioden började vi komma in i matchen och hade 4-6 efter två perioder. Sista perioden blev ett totalt ras med 0-5 och det blev förlust med 4-11. Nämnas bör att Jon Lindgren var inblandad i alla målen 2 mål och 2 assist. Målen: Jon Lindgren 2, Oscar Garyd 1, Mattias Olausson 1. Herr A 19 nov 2023 0kommentarer
  • IBK Dam - IBK Tygriket 99 5-2.

Efter en bra första period hade våra damer ledningen med 3-0 och man trodde på en klar vinstchans. Tygriket kom dock in i matchen på allvar i andra och tredje perioden och med en dryg minut kvar av matchen var ställningen 3-2. I den sista satsningen för kvittering tog Tygriket ut målvakten men detta gynnande oss när vi kunde avgöra matchen med två mål i tom kasse. Hanna Florqvist storspelade i hemmamålet och utsågs förtjänstfullt till matchens lirare. Målen: Nora Dalbark-Karlén 2, Molly Fröjd 1, Sofia Lööf 1, Frida Lundgren 1. Dam A 13 nov 2023 0kommentarer
  • Hemmamatch för Damlaget på Söndag.

Söndagen den 12 november kl. 12.00 IBK Lidköping Dam - IBK Tygriket 99 IBK Lidköping 10 nov 2023 0kommentarer
  • Förlust i Seriefinalen 7-9.

En bra och intensiv match där vi låg under med 0-3 efter 10 minuter. Efter tre snabba mål i början av andra perioden var det 3-3. Då var det match igen och det bjöds på mycket sevärd innebandy. En jämn slutperiod där Berg var lite vassare i avsluten. Ställningen var 7-8 med nio minuter kvar och vi var mycket nära kvittering. Bergs Ik avgjorde dock med mål i tom kasse i slutsekunderna. Publiken 390 personer fick verkligen se en spännande match mellan två bra lag. Målen: Mattias Olausson 3, Oscar Garyd 2, Andreas Granberg 1, Joel Flensén 1. Herr A 5 nov 2023 0kommentarer
  • Seger för Damlaget mot Wårgårda

Damlaget tixade en ny trepoängare när man vann bortamatchen mot Wårgärda med 5-3. Målskyttar: Ida Adersson 3, Molly Fröjd 1, Sofia Lööf 1. Dam A 4 nov 2023 0kommentarer