• Tung förlust föe Herrlaget mot Västerås 4-9.

Efter två jämna perioder var ställningen 2-2, I sista perioden gör vi 3-2 men tappar till 3-4 på 15 sekunder. Därefter tar Västerås över matchen och öser på med ytterligare 5 mål. (varav tre i tom bur). Nu får vi ta nya tag till derbyt i Skövde på torsdag. Målen: Andreas Granberg, Jon Lindgren, Tobias Andersson, Edward Skantze. Herr A 22 jan 0kommentarer
  • Ny Hemmamatch för Herrlaget

Söndagen 21 januari 15.00 IBK Lidköping - IBF Västerås IBK Lidköping 17 jan 0kommentarer
  • Vinst för Damlaget mot Skövde 7-5

En mycket händelserik match med mycket offensivt spel från båda lagen. Skottstistiken 40-49 talar sitt tydliga språk. Dessutom hade vi hela sju 2 mintersutvisningar mot oss. Vi klarade detta bra efter väl genomfört boxplay och strålande målvaktsinsats av Hanna Florqvist. Målen: Merit Skoghammar 2, Molly Fröjd 2, Ida Andersson 2, Maja Johansson 1. Dam A 16 jan 0kommentarer
  • Vinst för Herrlaget mot Åby 7-5.

En jämn match med massor av chanser för båda lagen. Efter att ha legat under ända in i slutperioden vände vi 4-5 till seger med 7-5 efter en bra slutperiod, En viktig trepoängare som gör att vi inte tappar något mot topplagen. Vi har ju en viktig match redan om en vecka då Västerås gästar Lidköping. Målen i matchen: Marcus Nilsson 3, Gstav Nilsson 2, Pontus Karlsson 1, Albin Bragd 1. Herr A 14 jan 0kommentarer
  • Hemmamatcher för Herr- och Damlaget

Söndag 14 januari kl. 15.00 IBK Herr - Åby IBK Måndag 15 januari kl. 18.45 IBK Dam - Skövde IBF IBK Lidköping 10 jan 0kommentarer
  • Nytt bottennapp för IBK:s Herrar!

En klar förlust för IBK:s Herrlag i bortamatchen mot Finspång med 8-4. Ingen bra avslutning på höstsäsongen och vi tappar poäng och positioner i toppen av tabellen. Målen: Andreas Granberg 2, Joel Flensén 1, Oscar Garyd 1. Herr A 17 dec 2023 0kommentarer
  • Damerna vann i Vänersborg.

IBK:s Damlag avslutade höstsäsongen med att besegra Vänersborg med 3-2. En skaplig höstsäsong och vi är med på den övre halvan i serien. Målen: Molly Fröjd 2, Ida Andersson 1. Dam A 17 dec 2023 0kommentarer
  • God Jul och Gott Nytt År !

....önskar IBK Lidköping eder alla ! IBK Lidköping 17 dec 2023 0kommentarer
  • Herrlaget krossade Torshälla 11-2.

Torshälla hängde med en period därefter var det total utspelning. Noterbart i matchen med 2 insläppta mål efter 10 minuter. Därefter håller vi nollan i 50 minuter. Nu är vi med på allvar i toppen av tabellen. Målen: Marcus Nilsson 4, Albin Kalén 2, Gustav Jonsson 2, Albin Bragd 1, Jon Lindgren 1, Joel Flensén 1 Herr A 11 dec 2023 0kommentarer
  • Damlaget föll mot Halna 5-7.

En tung första period med fem insläppta mål lade grunden för förlusten. Vi kom igen bra i andra perioden och hade 4-5 inför slutperioden men lyckades inte vända matchen. Vi tar nya tag inför nästa match på bortaplan mot Vänersborg. Målen: Ida Andersson 2, Josefin Gustavsen 1, Louise Åkesson 1, Nora Dalbark-Karlén 1. Dam A 11 dec 2023 0kommentarer