• Vinst efter helgens match!

Drömdebut för nyförvärvet Felix Brandt och en strålande insats av hela laget. Stort tack till alla som var på plats och hejade! Herrar Div 2 15 jan 0kommentarer
  • IBK behåller serieledningen efter derbyseger

Efter den första perioden stod det 0-0 i Vasahallen, men IBK kunde tidigt i den andra spräcka nollan på ett vilt kämpande IFK Arboga. Det var två bra målvakter som höll nere siffrorna, och IBK kunde tillslut stå som segrare med 5-1. Sista matchen innan jul och nyår spelas på onsdag 20.00 i Norrbyhallen. Fira lucia genom att stötta IBK on tour borta mot Lillån U! Herrar Div 2 11 dec 2023 0kommentarer
  • Första förlusten efter jämn drabbning

IBK hade ledningen med 3-1 i den första perioden och med 4-3 i andra, men gästande ÖSK slet sig hela tiden tillbaka och var effektiva i sitt anfallsspel. IBK som under stora delar av säsongen har fått stor utdelning offensivt hade antingen svårt att komma till eller stoppas av en motståndarmålvakt som gör några riktigt högklassiga aktioner. ÖSK gör segermålet med tre minuter kvar, och just ÖSK har visat sig vara svårbesegrade för IBK de senaste säsongen då de för tredje matchen i rad vinner med uddamålet. Nya tag, chans till revansch först lördagen 9/12 då det är derby. Tillbaka till Vasahallen för IFK Arboga borta. Herrar Div 2 27 nov 2023 0kommentarer
  • Avgjort efter en period när IBK tar storseger

7-1 var ställningen efter första perioden i KBS på lördagseftermiddagen, och det var ett effektivt IBK som var överlägsen sin motståndare just den här dagen. Resten av matchen blir det ingen rejäl fart från något håll, men IBK håller relativt tätt och får lite trevlig utdelning framåt: bland annat genom tre tremålsskyttar i Loke Bergdahl, Max Eriksson och Adam Salminen totalt. Fortsatt serieledning, och nu på lördag blir tufft, tufft, tufft i Borgen när ÖSK kommer på besök 14.00. Herrar Div 2 19 nov 2023 0kommentarer
  • Serieledning efter krigarinsats i Kumlahallen

Svårspelade, tunga Kumla öppnade med ett ledningsmål i PP. Loke Bergdahl, på spelhumör, serverar ”Sutta” Andersson som svarar omgående med ett direktskott och lite så var det som symboliserade IBK på lördagseftermiddagen. Mental styrka och inställning i 60 minuter. Svar på tal! Det var en relativt jämn match mellan två bra lag, men när Marcus Store och Trym Arnelind gjorde varsitt mål i den tredje perioden kunde IBK gå ifrån och inkassera tre poäng och serieledning. Defensivt en helgjuten insats, offensivt skapades många bra lägen men det var två riktigt bra målvakter i Kumlahallen. Mer kamp än skönspel, men en seger är en seger. IBK tar nu ett uppehåll för DM nästa helg, näst väntar IBK Hallsta i Borgen lördagen 18/11 kl. 14.00 Herrar Div 2 5 nov 2023 0kommentarer
  • IBK fortsatt med i toppen efter seger i jämn tillställning

I lördagens hemmamatch mot Barkarö SK fick IBK lite av en chockstart då gästerna kunde ta ledning, IBK som matchen igenom hade ett chans- och spelmässigt övertag kunde dock kvittera och sen ta ledningen. Men ett ganska effektivt Barkarö kom tillbaka och hade ledning fram till att Box Play-gänget med Trym Arnelind och Adam Salminen i spetsen kunde göra ett par viktiga mål i slutet av andra perioden. Tredje perioden är lite transportsträcka, vinst och befäst position i toppen av tabellen. Lördag i Kumlahallen mot Kumla väntar en ordentlig, ordentlig drabbning. Börja redan nu förbereda för att stötta IBK on tour! Herrar Div 2 29 okt 2023 0kommentarer
  • Serieledning i en haltande tabell efter målfest

IBK hade 6-0 efter den första perioden mot gästande Tillberga efter en riktig pangperiod, och efter en oavgjord andra akt fick IBK total fullträff i tredje med åtta mål framåt och vann med 17-6. Återigen en finfin offensiv insats med tre producerande femmor, tre mål i box play (!) och många snygga mål. Nu är det vila tills 28/10 då IBK tar emot Barkarö i Borgen. Herrar Div 2 18 okt 2023 0kommentarer
  • Första bortasegern efter stark tredjeperiod

Efter två jämna perioder kliver IBK ut till den tredje borta mot Sala Silverstaden och får sin ledning kvitterad, därefter är det IBK för hela, hela slanten. Hugo Edlund krigar in ledningsmålet, och sedan följer fyra raka IBK-mål till vilket ger seger med 9-4. Återigen stabilt försvars- och målvaktsspel i kombination med ett offensivt skapande av chanser som i tredje ger utdelning. Ny match redan imorgon tisdag, då IBK tar emot Tillberga 19.00 i Borgen. Välkomna! Herrar Div 2 16 okt 2023 0kommentarer
  • Seger mot Västerås

Spänning i Borgen när IBK fortsätter obesegrade Ni som såg IBK i inledningen av förra säsongen kände säkert igen mönstret i gårdagens match mot VIB U, där IBK skapar och skapar men inte får in bollen. VIB U tar ledningen i den andra perioden innan IBK får lite islossning och kan gå till periodvila med 2-1. Ganska sent i tredje sätter kapten JP 3-1 och efter en sen reducering reder IBK ut en trepoängare. Stabilt försvarsspel och storspelande Grundel (VIB Us målvakt gör också en jättematch) bäddar för seger, ny match på söndag där IBK åker upp till Sala. Stötta IBK on tour! Herrar Div 2 8 okt 2023 0kommentarer
  • Jämn tillställning i Fagersta

Det blev en mardrömsstart borta mot Per-Ols där hemmalaget tidigt gör två mål innan IBK börjar spela upp sig och kommer med i matchen. En kampfylld match i tre perioder plus förlängning slutar oavgjort, Per-Ols är bevisat svårslaget på hemmaplan men det fanns många positiva tendenser hos IBK i Fagersta. Nu träningsvecka sen väntar VIB U i Borgen på lördag 14.00, väl mött. Herrar Div 2 2 okt 2023 0kommentarer