• Halvtid...

Halvtid är ju inte en innebandyterm, men det får symbolisera att vi nu spelat hälften av matcherna i årets Division 1 serie, i och med att vi mötte IBF Borlänge i söndags. Så hur har det gått då? Ja, man kan väl säga att vi borde haft betydligt fler poäng än vad vi hittills skrapat ihop, det har varit några uddamålsförluster som borde resulterat i poäng åtminstone, så även denna dag. Men 6 poäng är i alla fall dubbelt så mycket som vi hade i halvtid förra gången vi var i denna serie och jag tycker matcherna är betydligt jämnare, med något enstaka undantag. Men åter till helgens match. IBF Borlänge, som vi spelade 4-4 mot i träningsmatchen inför serien och även detta skulle bli en jämn tillställning. Vi kände tror jag, att vi ville göra en betydligt bättre prestation än matchen innan mot Vaksala och så blev det också. En helt annan fokusering innan match, så kan man säga. Första perioden och vi inleder övertygande direkt. Visar på tålamod i uppspelsfasen och bra intentioner att trycka ner Borlänge. Vi har nog mer chanser de 2-3 första minutrarna än hela första perioden mot Vaksala, vilket i och för sig inte säger så mycket men det såg bra ut. Lite överraskande att Borlänge får ta ledningen med 0-1 efter 7.04, lite från ingenstans. Vi hamnar lite lågt i försvarsspelet och kanske tittar lite för mycket boll, men avslutet från Borlänges kapten är det inget fel på. Typiskt när vi bytet innan haft en fin omställning från Ida och Matilda och ett kanonläge, men avslutet smet över ribban. Period 2 och vi fortsätter spela bra, kanske att vi släpper till lite fler chanser men vi har också några riktigt bra anfall, men får inte in den. Istället utökar de till 0-2 14.16 in i perioden, efter att vi inte lyckas stoppa Borlänges forward som får in bollen framför målet och där Frida olyckligt utan chans att stanna får bollen på sig och den går in. Vi har även ett Powerplay i perioden och ett par ganska bra avslut men det vill sig inte. Borlänges målvakt gör några fina räddningar också, det ska villigt erkännas. Vi börjar även matcha laget, för att tidigt försöka få till en förändring och mer tryck uppåt. Sista perioden och det dröjer även en stund i denna period innan nästa mål kommer. Och tyvärr utökar Borlänge till 0-3 7.15, efter att ett backhandsavslut missat målet grovt men studsar i sargen bakom mål och kommer perfekt till deras andra forward som sätter den i bortre hörnet. Vi ger dock inte upp, skruvar upp trycket ytterligare och 15.59 så brytpassar Angelica fram till Mathilda som bestämt sig att nu får det vara nog och trycker in 1-3 efter att ha vänt in fint i mitten!👏 Två byten senare så har vi mer eller mindre parkerat i Borlänges zon, Wickan passar Angelica via sargen som sen spelar in till Kickis i mitten och som 17.40 gör 2-3 med en backhand och chansen finns!👏 Vi försöker, vi tar timeout, vi tar ut målvakten men Borlänge försvarar sig bra och vi lyckas inte få in kvitteringen. Riktigt surt att inte få med poäng i denna match, när prestationen är så pass bra som den är och vi gör många saker rätt matchen igenom. Matchens Kex: Ida, som gör sin bästa match för säsongen, vann i princip alla närkamper klubba-boll i andra perioden och såg ett tag ut att vara ordentligt inne i "zonen". Mattades något i tredje, men riktigt bra match från hennes sida.🙏👏 Matchens ++: Efter videogranskning får det idag gå till Andréa som gör väldigt få misstag, kliver ut ordentligt i hörnen och är mycket delaktig i anfallsspelet. Sen också Kickis, som sin vana trogen jobbar stenhårt och som idag skapade lägen för betydligt mer än 1 mål.🙏👏 Statistik ser ni bäst i Appen eller på IBIS. Dam Div. 1 5 dec 2023 0kommentarer
  • Nästa hemmamatch 2023-12-03 IBF Borlänge

Ni som inte har möjlighet att ta er till Ludvika Sporthall kan kolla på matchen live i innebandy appen! Du kan även hänga med i direktrapporteringen på Svensk Innebandys officiella app – på Appstore och Google Play. 50 kr inträde i Ludvika Sporthall! 50 kr att titta på matchen via stream. Vi säljer årsskort för 300 SEK som gäller alla matcher. IBF Ludvikas matcher i Division 1 GUD presenteras i samarbete med våra partners: Dalarnas Försäkringsbolag, Wikers Plåt, Spårteam, PJ Carlsson, Kurts Husvagnar, Gammelgården Catering, Francks Kylindustri, Anders Glass, Kompressorteknik, Hurtigs Trackservice, NJ Bygg, FJs Bygg, Spendrups, Weiberths Glas, Däckteam #ibfludvika #ibfludvikadam #div1gästriklandupplanddalarna #dalarnasinnebandyförbund #svenskinnebandy Dam Div. 1 30 nov 2023
  • I elfte timmen...

Eller snarare tolfte innan jag är klar, sent referat från min sida men dagarna och kvällarna har bara rullat på den här veckan. Det vara sista matchen i november, närmare bestämt förra helgen och återigen befann vi oss i innebandyns katedral, IFU Arena och match mot Vaksala. Vaksala, ett område i Uppsala som låter som ett ställe från antiken eller asatron. Hur som helst så kan de spela innebandy, speciellt efter att de slagit sig samman med Uppsala Teknologer. Vi hade fikat lite väl länge i Enköping och var liiite sena till samlingen. Frida var dock på plats redan och hade fiskat upp nyckeln till omklädningsrummet...eller om Amalia fick göra det.🙌 Första perioden och det tar inte lång tid innan Vaksala tycker att vi gör det lite svårt för oss och sätter hög press, något de mer eller mindre utövade hela matchen. Men det dröjer till 10.01 innan de gör 1-0, men de kommer alldeles för mycket på insidan för att det ska kännas bra. 17.33 kommer vi upp i plan och får med hela laget. Efter lite kamper här och där så försöker Vaksala få upp den på högerkanten, men Cajsa kliver fram och stoppar och sätter in en bra passning till Angelica som drar till direkt och överraskar målvakten med ett lågt skott som smiter in!👏 Tyvärr lyckas vi inte hålla 1-1 perioden ut, utan Vaksala tar ledningen med 2-1 19.35. Period 2 och matchbilden är ungefär densamma, Vaksala lyckas sätta fast oss i egen zon och får tryck på oss. När vi försöker spela oss ur så fastnar bollen på en fot eller klubba, en kombination av deras skicklighet och att det tar lite för lång tid och att passningarna inte är tillräckligt bra helt enkelt. 3.58 gör de 3-1 och det står sig perioden ut. Vi har ett fåtal chanser, men framför allt är det Hanna som håller kvar oss i matchen. I tredje perioden så gör Vaksala 4-1 7.00 och 5-1 08.53. Innan dess så har vi chanser att göra 3-2 och Hanna räddar en straff, men när dessa mål trillar in så blir det svårt att få poäng i matchen. 19.02 reducerar Ida till 5-2 efter att Jullan läst uppspelet och får till en omställning, spelar en bra passning till Ida som smäller in bollen från höga slottet!👏 Tiden är dock för knapp för att forcera ytterligare. Vi gör inte en av våra bästa matcher, men inget ska ta ifrån Vaksala deras intensitet och variation i anfallsspelet. Vi saknar tålamodet idag, dels i uppspelsfasen och dels i anfallszon för att kunna hota på riktigt. Matchens Kex: Kickis, som sliter hela matchen och tar kampen ordentligt, precis som hon brukar och har gjort i många matcher! 🙏👏 Matchens Extra: Utan Hanna hade det blivit rejält stora siffror idag. Efter videogranskning så är det ännu mer uppenbart. Sen gör Ida en av sina bättre matcher och var nära att få ännu mer utdelning än målet på slutet. Slutligen Angelica som oftast ligger rätt i position, med bra balans i spelet och får göra säsongens andra mål i IFU Arena!🙏👏 Statistik ser ni som vanligt bäst i appen eller på IBIS. Dam Div. 1 22 nov 2023 0kommentarer
  • Nästa bortamatch 2023-11-26 Vaksala SK IBK

.. Dam Div. 1 21 nov 2023
  • CSKA...

Tisdag kväll i Ludvika och normalt skulle vi tränat på "Dansken" eller "Polacken" eller något annat finurligt namn som den kreativa tränaren hittat på. Istället var det match mot "Ryssen" eller CSKA som de har i sitt emblem eller Borlänge IBK som de egentligen heter. Ett rejält stjärnspäckat lag, i alla fall på Division 1 nivå med ett antal forna allsvenska och SSL rutinerade spelare. Domarna ringde och var försenade, tydligen hade en av dem glömt matchväskan och det kan ju vara bra att ha pipa och skor med sig. För övrigt en bra insats av dessa unga herrar, även om sista målet var på gränsen!👏 Första perioden och vi hittar ganska snabbt positioner i vårat försvarsspel. Och när vi vinner bollen spelar vi med stort tålamod och får Borlänge att backa ifrån pressen. Vi lyckas dessutom skapa en handfull chanser själva och känns ganska vassa i några situationer. En riktigt bra start på matchen. Klockan går och allt tyder på att den ska sluta mållös, men 19.03 lyckas Borlänge få in 0-1 efter en snabb omställning från deras sida. Lite surt när det var så lite kvar. Nästa period och matchbilden är sig lik, vi står upp bra och något Borlänge inte förväntat sig. 3.36 så kommer dock en inbrytning bakifrån mål från deras sida och de lyckas få in 0-2. Men vi fortsätter att kriga och 11.30 får vi ett avslut från höger som Jullan fiskar upp bakom mål och serverar Matilda framför mål som trycker till snabbt och målvakten har ingen chans, 1-2!👏 Sen dröjer det till 15.09 och Borlänge känns rejält frustrerade, så frustrerade att deras back petar iväg en bedrövlig passning när ingen visar sig - eller vi plockat bort alla spelmöjligheter - och Kickis snappar upp den, sätter fart och hittar Mathildas blad i mitten och pang så har vi 2-2!👏 Tyvärr får Hanna Galante Carlström på en pärla från mittplan och den sitter fint vi krysset och vi har 2-3 16.50. Vi får också ett Boxplay i slutet av perioden och en bit in i tredje, men vi gör det lika bra som vanligt och är klockrena där!👏 Tredje perioden och den hinner bli 2.17 gammal innan Matilda smyger över från höger till vänster coast-to-coast och Andréa hittar en fin passning till henne i den tomma ytan, Matilda tvekar inte och nyper till nästan direkt och den sitter som en keps, 3-3!👏 4.52 är det dags igen, Andréa hittar återigen Matilda som tar sats, utmanar och kliver förbi sin försvarare och även om hon kommer ut i en dålig vinkel så smäller det bara till i bortre krysset skoningslöst och 4-3 är otagbart för målvakten - klass, världsklass!👏 Tyvärr kommer repliken direkt i bytet efter och Borlänge visar på skicklighet och fart och vi har 4-4 efter 5.16. Resten av perioden är det ställningskrig och i mitten av densamma så är det rörigt i ett par byten och timen ryker. Vi lugnar ner oss och jämnar ut spelet något, men 15.54 så har Borlänge parkerat 2 spelare på vårat mål och lyckas få skottet förbi täck och de kan slå in 4-5 på en misstänkt hög klubba, vilket också blir slutresultatet då vi inte lyckas få till en tillräckligt bra push i slutet. Vi har chanser men får inte in den. Sammantaget en rejält bra prestation av samtliga, där spelarna tar med sig taktiken ut på plan och genomför den nästan perfekt. Borlänges tränare berömmer våra tjejer stort efteråt och jag kan bara hålla med. "Bästa laget vi mött hittills!..." - det tar vi såklart med oss!👏🙏 Som tränare skönt att också höra att vi inte är nöjda efteråt utan ville verkligen ha poäng från den här matchen. Matchens Kex: Matilda, som krigar över stora ytor, utmanar motståndarna rejält i närkamperna och får smälla dit 3 riktiga smällkarameller! Världsklass idag!👏🙏 Matchens formation: Precis som mot Sirius så är det en riktig laginsats, där alla formationerna och Hanna presterar riktigt bra och några kanske gör sin bästa match för säsongen. Ida, Matilda, Jullan, Andréa, Anna...där formationens offensiv lyser klarast idag mot skickligt motstånd.👏🙏 Kickis, Mathilda, Angelica, Cajsa, Frida som ser homogena och samspelta ut efter några matcher ihop, riktigt starka både framåt och bakåt!👏🙏 Vilma, Wickan, Tuva, Felicia, Rebecca som inte fått chansen att spela ihop särskilt mycket men jobbar hårt i defensiven, visar tålamod och visar ingen respekt för Borlänge!👏🙏 ... och så Hanna!👏🙏 Matchens ++: Cajsa och Frida som tillsammans har en riktigt bra dag idag, med kraftfullt närkampsspel och offervilja som värsta hockeytakterna!👏🙏 Statistik ser ni bäst i Appen eller på IBIS! Dam Div. 1 21 nov 2023 0kommentarer
  • Nästa hemmamatch 2023-11-21 Borlänge IBK

Ni som inte har möjlighet att ta er till Ludvika Sporthall kan kolla på matchen live i innebandy appen! Du kan även hänga med i direktrapporteringen på Svensk Innebandys officiella app – på Appstore och Google Play. 50 kr inträde i Ludvika Sporthall! 50 kr att titta på matchen via stream. Vi säljer årsskort för 300 SEK som gäller alla matcher. IBF Ludvikas matcher i Division 1 GUD presenteras i samarbete med våra partners: Dalarnas Försäkringsbolag, Wikers Plåt, Spårteam, PJ Carlsson, Kurts Husvagnar, Gammelgården Catering, Francks Kylindustri, Anders Glass, Kompressorteknik, Hurtigs Trackservice, NJ Bygg, FJs Bygg, Spendrups, Weiberths Glas, Däckteam #ibfludvika #ibfludvikaherr #div2gästriklandupplanddalarna #dalarnasinnebandyförbund #svenskinnebandy Dam Div. 1 20 nov 2023
  • Kaffe, kaka, tredje raka...

Två veckor sen senaste matchen och vinsten mot Sirius, nu var det dags igen på lördagsförmiddagen och mot ingen mindre än de vi fightades hårdast om seriesegern förra året - KFUM Falun. Ett lag med offensiv skicklighet och som vi visste skulle ta i det lilla extra idag. Förberedelserna kunde väl varit bättre, då både jag och Jocke inte kunnat vara på träningarna i veckan, men våra duktiga gästtränare Mike och Pontan hade gjort ett gott jobb.🙏 Herrarna i gult, d.v.s. domarna, blåste igång och det tog strax över minuten innan KFUM fick en utvisning för felaktigt byte. Var det lite nervöst i bortalaget kanske eller hade inte deras coach Henke ordning på papperen? Nåja, det är inte lätt att kliva in i ett Powerplay utan att ha fått spela ett enda byte så vi skapade kanske inte våra allra klaraste lägen. Sen dröjde det inte lång tid förrän vi fick en utvisning för felaktigt avstånd, så då var det väl kvitterat i tekniska felaktigheter. Precis som tidigare så är vår box stark och bl.a. Felicia skar av och stängde ner deras speciella poängmakare Helena ett par gånger om. Så 0-0 efter första perioden, men ska vi vara helt ärliga så kommer vi undan med blotta förskräckelsen. Vi bjuder KFUM på två frilägen ganska direkt, men Hanna kliver fram och plockar ner dem med pondus och gör helt avgörande räddningar som håller oss kvar i matchen!👏 Sen spelar vi faktiskt inte så tokigt första 10-12 minutrarna men i slutet har KFUM chanser som kunde resulterat i ett par mål. Kändes som vi var lite ringrostiga efter ett uppehåll, så upp med fokus och fötter var mantrat i paus. Period 2 och den börjar väl lite som den första, fast utan utvisningar. Lite ställningskrig kan man säga. Men 3.54 kommer vi upp i ett bra, samlat anfall. Kickis försöker trä in bollen till Angelica, men som inte riktigt kommer till, får tillbaka bollen till Cajsa och som sen får ut den till Mathilda till höger som suger in bollen och trycker upp den i första krysset! 1-0, kanske inte helt rättvist men vi vet att vi är riktigt bra när vi gör rätt saker!👏 6.56 får vi spela Boxplay igen och även denna gång gör vi det bra och vi låter de inte få några större farligheter. 12.45 åker vi på en omställning och det är inget fel på avslutet från KFUM som sitter rakt i krysset. 1-1. 14.26 så börjar det med att vi äger boll i eget högerhörn och KFUM trycker på, Frida håller i och spelar Cajsa bakom mål, som spelar ur pressen till Mathilda på vänsterkanten, som i sin tur lägger ner en boll på djupet till Angelica, som ser en framstörtande Kickis på mål, skickar in den och Kickis sätter den på "ett" på sidan om målvakten och vi har 2-1 på tavlan! Jag säger "Dansken" i ett nötskal, med tålamod i uppspelet! Man blir lite extra nöjd när sånt vi tränat på och sånt vi pratat om, görs på match och vi dessutom får utdelning!👏 18.57 så får vi ett frislag i hörnet. Matilda petar till Fellan som hittar Andréa som smugit upp i en tom yta och lossar kanonen, men som tar i täck och går ut till Andréa igen som nu ser luckan till vänster om målvakten och skickar in 3-1 alldeles innan periodvilan!👏 En mycket bättre period, där KFUM har sina chanser, men där vi kommer in i det på ett helt annat sätt och vi får visa våra kvaliteter för hemmapubliken. Sista perioden...eller förlåt, det blev ju inte sista, men vi tar det sen. KFUM hade bestämt sig för att inte ge upp och gör 3-2 2.57 och 3-3 3.26 på lite tilltrasslade situationer, men med hårt tryck mot mål. Annars är tredje ganska lik den andra och spelmässigt ganska bra. Vi sparade på timeouten. 9.13 är det lite fram och tillbaka. Frida kliver fram och bryter ett KFUM-anfall på egen planhalva, spelar ut till Fellan som tar den med sig och väntar på att den framrusande Frida Smedås ska komma i position, sen skickar hon en fin, timad passning och Frida vräker sig fram och trycker in 4-3!👏 (Smedås?... jo, men speakern sa så, jag är helt säker) En stund efter, strax efter halva perioden börjar vi matcha laget och det får en viss effekt. Vi kommer upp högre i banan oftare och skapar en hel del lägen, men något 5-3 kommer tyvärr inte. Istället tar KFUM ut målvakten och lyckas få in 4-4 19.08 efter ett lågt skott som tar på Cajsas fot och seglar över Hanna. Lite surt såklart, men sett över hela matchen inte orättvist. Extra time... Förlängning och vi spelar bra, känns som vi går för det. Flera chanser att avgöra och efter 2.01 får KFUM en utvisning. Även där har vi en del möjligheter men vi får inte riktigt till det skarpaste läget eller avslutet. Istället försöker KFUM anfalla på deras vänsterkant men Anna kliver resolut in i kampen och snor bollen av dem, skickar fram den till Fellan som återigen blickar mot vänsterkanten och hittar en fristående Angelica, som skickar in 5-4 med en backhand 3.31 in i förlängningen.👏 Summerat så startade vi trögt och rörigt, andra perioden var mycket bättre och med bra skärpa i anfallsspelet, tredje åker vi på ett par snabba baklängesmål och kvitteringen på slutet, men gör en ganska bra period spelmässigt. Och i förlängningen så är vi det bättre och starkare laget helt enkelt. Tredje raka segern mot KFUM i seriesammanhang och andra raka segern i serien!💪 Matchens Kex: Frida, som klev in ordentligt i situationerna, vann många närkamper, tog en del stryk och fick sätta viktiga 4-3 efter en riktigt fin framstöt.👏🙏 Matchens Formation: Kickis, Angelica, Mathilda, Cajsa och Frida, som idag tillsammans kom upp i en mycket hög nivå, där Kickis driver formationen (hur många hästkrafter finns det i det lilla loket?) men där Angelica nog gör sin bästa match för säsongen med stort centerspel, där hon styr ut vindsnabba Ebba och skickliga Helena ett antal gånger och låter de inte få komma in i de heta ytorna och sen får hon även göra 1+1.👏🙏 Matchens ++: Vi börjar med Matilda, som med sitt riviga spel retar gallfeber på motståndarna, löper över stora ytor och vinner tillbaka många bollar som ser förlorade ut och som dessutom har flest avslut mot mål.👏🙏 Sen Anna, där matchstarten var osäker, men väl där så spelar hon med en oerhörd pondus och plockar ner de bästa spelarna i motståndarlaget och har idag väldigt få misstag, om ens något!👏🙏 Matchens Passning: Fellan, ja man kan väl säga att det blandades och gavs, det var som att motståndarnas klubbor och fötter var magneter för Fellans passningar under många byten, men hon gav inte upp och ingen ska ta ifrån hennes 3 fina assists idag, som är en starkt bidragande orsak till att vi vinner!👏🙏 Statistik ser ni bäst i Appen eller på IBIS. Dam Div. 1 20 nov 2023 0kommentarer
  • Nästa hemmamatch 2023-11-18 KFUM Falun

Ni som inte har möjlighet att ta er till Ludvika Sporthall kan kolla på matchen live i innebandy appen! (Förhoppningsvis, vi ska bara övertyga en kamera ansvarig). Du kan även hänga med i direktrapporteringen på Svensk Innebandys officiella app – på Appstore och Google Play. 50 kr inträde i Ludvika Sporthall! 50 kr att titta på matchen via stream. Vi säljer årsskort för 300 SEK som gäller alla matcher. Sammarbetspartner Dalarnas Försäkringsbolag, Wikers Plåt, Spårteam, PJ Carlsson, Kurts Husvagnar, Gammelgården Catering, Francks Kylindustri, Anders Glass, Kompressorteknik, Hurtigs Trackservice, NJ Bygg, FJs Bygg, Spendrups, Weiberths Glas, Däckteam #ibfludvika #ibfludvikaherr #div2gästriklandupplanddalarna #dalarnasinnebandyförbund #svenskinnebandy Dam Div. 1 14 nov 2023
  • Mätta och Nocco-sull...

Lördagsmatch och det var dags att ta sig till Sveriges största innebandyarena, eller jag tror den fortfarande är det - IFU Arena i Uppsala. Sirius skulle stå för motståndet, tvångsdegraderat till division 1 från SSL, men några SSL-spelare finns inte kvar. Ett ungt lag från juniorleden skulle jag vilja säga. Vi åkte i god tid och planerade lunch på Gränby-gallerian. Allt gick typ som vi tänkt och portionerna var rejäla - nästan för stora och vissa hade en viss övermättnadskänsla på uppvärmningen. Men det såg taggat ut och det kändes som att vi var förberedda. Nocco-burkarna stod lite överallt innan första tekningen och första burken hade ramlat redan innan domaren blåst. Torka! Sen rasade de med jämna mellanrum och jag har nog aldrig torkat så mycket energidryck. Kanske därför det sitter pappersrullar vid avbytarbåsen? Första perioden drar igång och de första bytena känns lite "studsiga", bollen ville liksom inte ligga still på bladen och vi hade lite svårt att få den med oss. Sirius har bollinnehavet men vi är duktiga att täcka bort skotten och passningarna. Vi har inte gigantiskt med lägen i den första perioden, men det har inte Sirius heller, i alla fall inga jätteklara lägen. Perioden slutar 0-0, spelmässigt går den till Sirius men försvarsmässigt går den till oss. Period 2 och vi börjar något bättre spelmässigt, kommer lite högre upp i plan oftare. 3.06 kommer vi upp i anfallszon och från hörnet spelar Ida upp till Cajsa på backplats precis som vi pratat om, som ser chansen och luckan i bortre gaveln och sätter 0-1 snyggt bakom en lite skymd målvakt! 👏 Sen har vi några bra byten efter det, men 5.02 får vi en Box, som vi klarar av galant precis som så många gånger förut, kanske t.o.m. en av de bästa i år. Men efter det så äter sig Sirius ner i vår zon och biter sig fast under nästan 10 minuter och givetvis skulle vi tagit timeout och lugnat ner oss lite. Så kvitteringen till 1-1 14.19 är ganska logisk. Sen jämnar vi ut det något och avslutar sista 5 minutrarna bättre. Sista akten och det hinner inte gå mer än 5 sekunder innan vi sätter 1-2. Matilda, Fellan och Ida har pratat ihop sig om tekningen och att ta den framåt. Precis så gör Fellan och Matilda snor bollen och trampar rakt fram i mitten och skickar iväg ett överraskande skott till höger om Sirius målvakt! 👏 Själv-coachat lag och jag undrar vad jag och Jocke gör där... Vi fortsätter sen att ha ett lika bra försvarsspel som vi haft i period 1 och 2, men vi kommer oftare upp i vassa lägen. 11.52 har andraformationen hot mitt framför Sirius mål och Kickis får fram bollen till Angelica och alla skriker SKJUT! ... och Angelica skjuter eller snarare smeker upp bollen i höger kryss och vi har 1-3!🙏 Perioden och matchen löper mot sitt slut, Sirius tar ut målvakten men sullar till det i bytena ungefär som vi sullat Nocco runt avbytarbänken och 19.03 får vi chansen i Powerplay. Det tar 7 sekunder innan Matilda på pass av Kickis skickar in spiken i kistan 1-4 och lyckan är total!👏 Vi ropade från båset att ha tålamod, men Cajsa struntade fullständigt i det när hon såg att våra toppforwards placerat sig framför mål. Som sagt ... själv-coachat lag!🙏 Den här dagen så är det verkligen en laginsats, där alla hittar sina positioner i försvarsspelet, jobbar för varandra, ligger bra i skottlinjen och jag gissar att flera har ett antal bollmärken på sina ben. Vi har en klockren box och vi är grymt effektiva i våra lägen och avslut. Väldigt skönt att äntligen få med 3 poäng och dessutom grundat på en riktigt bra prestation!🙏👊👏 Matchens Kex: Anna, som direkt visade pondus och styrka i försvarsspelet vilket hon fortsatte med matchen igenom och styrde bakifrån på ett väldigt, väldigt bra sätt! 👏🙏 Matchens ++: Först Hanna, som är gigantiskt bra idag igen, som inte hade någon bra känsla före matchen men som stänger ner de avslut som kommer igenom, släpper få returer dessutom. Sen Cajsa, som nog gör sin bästa match hittills och som förutom en stark defensiv också är högst delaktig offensivt idag. Matchens premiär: Rebecca, som gjorde sin första match för oss denna dag, men som tur är inte den sista, var lite nervös före men spelar stabilt med väldigt få misstag och med en naturlig följsamhet. Statistik ser ni bäst i Appen eller på IBIS! Dam Div. 1 5 nov 2023 1kommentar