• Truppen mot Gagnef (igen) 2 februari

Då var det det dags att spela mot Gagnef igen. Följande spelare ska vara med på hemmamatchen mot Gagnef lördagen 2 februari, klockan 11:00 i Vasahallen. Spelare Adam Linden Edvin Josefsson Elia Gomis Elliot Lehtola Gruvsjö Felix Westlin Gustav Rosén Jonatan Haglund Neo Eriksson Oliver Lindahl Oscar Karonen Rasmus Andersson Theo Gomis Thim Karlsson Vincent Westholm William Engwall Samling i Vasahallen klockan 10:00 P 07 29 jan 2019 0kommentarer
  • Gagnef bjöd på tufft motstånd

Idag var det dags för hemmamatch mot Gagnef. Förra gången vi mötte dem bjöd de på bra motstånd även om siffrorna drog iväg lite. Dock berodde det på att våra pojkar gjorde en fantastisk match. Första perioden var jämn spelmässigt även om vi petade in ett par mål fler är motståndarna. Vi ledare hade några saker att prata om i pausen och en var att backarna behövde placera sig bättre, dvs ha motståndarna framför sig i försvarsspelet. En annan gällde att man ska "säkra" bollen när man får en passning, dvs ta emot den, få kontroll på bollrackaren och täcka den med kroppen innan man gör något med den som att passa den vidare eller ta med den upp i anfall. Vi pratade även om vikten av att kämpa för att vinna tillbaka bollen när man förlorat den i anfallszon. I andra perioden gjorde vi just det, dvs vann tillbaka bollen när vi förlorat den, vilket blev riktigt jobbigt för motståndarna. Det gjorde att våra anfall blev riktigt långa och vi drog i från på resultattavlan. I pausen mellan andra och tredje perioden sa vi egentligen samma sak som i den första, förutom det att kämpa tillbaka bollen. :) Samtidigt tog vi tillfället i akt att inför hela laget berömma unge herr Karonen som gjorde en kanonmatch i målet. Tredje perioden blev i mångt och mycket likadan som den andra där vi förde det mesta i spelet och målen trillade in med ojämna mellanrum. Vi malde verkligen ned motståndarna i denna match. De kom ut starkt och stod emot bra i första perioden. När vi sedan höjde tempot på passnings- och presspelet i andra perioden var det inte längre något snack. Efter matchen kom en av Gagnefs ledare fram och berömde oss för vårt fina passningsspel och hur snabbt och mycket vi sprang hela matchen. "Äter alla era grabbar havregröt till frukost!?". :D Han tyckte att Gagnef hade gjort en grymt bra match men att de egentligen inte hade någon chans efter första perioden. Vidare tyckte han att det var jättekul att spela mot oss och såg fram emot nästa drabbning. ...vilket faktiskt är redan nästa helg i Vasahallen. :) Över och ut! -Peter P 07 26 jan 2019 0kommentarer
  • Dagens träning är flyttad till Vikmanshyttan (25 januari)

På grund av fotbolls-cup så är dagens träning flyttad till Vikmanshyttan. Samma träningstid som vanligt 16:30-17:45 P 07 25 jan 2019 0kommentarer
  • Truppen mot Gagnef 26 januari

Följande spelare ska vara med på hemmamatchen mot Gagnef lördagen 26 januari, klockan 11:00 i Vikmanshyttan. Spelare Adam Linden Alvin Myrbo Edvin Josefsson Elia Gomis Elias Källberg Elliot Lehtola Gruvsjö Felix Westlin Jonatan Haglund Kalle Boman Neo Eriksson Oliver Lindahl Oscar Karonen - Målvakt Theo Gomis Thim Karlsson Vincent Westholm William Engwall Samling i Vikmanshyttan klockan 10:00 P 07 23 jan 2019 0kommentarer
  • Thomas summerar Krylbomatchen

Hej, Lite reflektioner från matchen mot Krylbo idag. Idag gjorde grabbarna ännu en riktigt bra match. Det som var extra roligt var att det vi pratade om innan matchen också blev utfört på planen. Vi pratade om att försöka passa mycket och att även passa tillbaka till back och på det sättet hålla ihop laget medans vi bygger upp anfallet. Det fixade killarna galant. Målvaktsspelet var jättebra även denna match. Vi var även överens om att tempot i den första perioden inte var bra, men efter ett snack om detta i pausen blev det bättre. Seger till Hedemora blev det efter 45 min bra spel. Stort tack till Veronica och Camilla i båset och alla föräldrar som är med och hejar. /Thomas P 07 19 jan 2019 0kommentarer
  • Truppen mot Krylbo 19 januari

Följande spelare skall vara med på bortamatchen mot Krylbo 19 januari i Kopparhallen Avesta klockan 09:30 Spelare Adam Linden Alvin Myrbo Edvin Josefsson Elia Gomis Elias Källberg Elliot Lehtola Gruvsjö Felix Westlin Gustav Rosen Neo Eriksson Oliver Lindahl Oscar Karonen Rasmus Andersson Theo Gomis Thim Karlsson Vincent Westholm William Engwall Avresa från Vasahallen klockan 08:15, alternativt på plats i Kopparhallen senast 08:30 P 07 15 jan 2019 0kommentarer
  • Julavslutning 18/12

Samling 18:00, matchstart 18:30. Ta med träningskläder, oklart om vi spelar i matchställ eller västar. Thomas och Peter är med i båset, plus någon från 05/06. P 07 15 dec 2018 1kommentar
  • Truppen mot Krylbo 15 december

Följande spelare skall vara med på hemmamatchen mot Krylbo lördagen 15 lördagen, klockan 11:00 i Vikmanshyttan. Spelare Adam Linden Alve Bergfeldt Alvin Myrbo Edvin Josefsson Elias Källberg Felix Westlin Gustav Rosen Jonatan Haglund Kalle Boman Linus Björk Neo Eriksson Oliver Lindahl Oscar Karonen (målvakt) Thim Karlsson Vincent Westholm William Engwall Samling i Vikmanshyttan klockan 10:00 P 07 12 dec 2018 0kommentarer
  • Knapp förlust borta mot Vika

Det blev en knapp förlust för P07/08 borta mot Vika i Haraldsboskolan. Matchavgörandet kom inte förrens i slutet när Vika kunde göra 4-2 (1-1, 2-0, 1-1) med några sekunder kvar av matchen. Strax före hade Hedemora radat upp fina kvitteringschanser men lyckades inte få in bollen i mål. En förlust är alltid tråkig, men även nyttigt i utbildningssyfte för att se vad vi kan förbättra och behöver träna mer på. Men när förlusten som idag till stora delar beror på hur moståndarna väljer att matcha sitt lag, med att sent sätta in två överåriga spelare som är tongivande i en serie tre steg över våran, där de även är ett topplag känns både fegt och framförallt orättvist mot våra spelare. Värt attt tänka på som klubb (IBF Hedemora) och ha med oss när vi matchar våra egna lag. Men nya tag nästa vecka med några sköna träningar och matcher för både P07 och P08. P 07 8 dec 2018 0kommentarer
  • Truppen mot Vika 8 december

Följande spelare skall vara med på bortamatchen mot Vika 8 december klockan 11:45 Spelare Adam Linden Alve Bergfeldt Alvin Myrbo Edvin Josefsson Elias Källberg Gustav Rosen Jonatan Haglund Neo Eriksson Oscar Karonen Rasmus Andersson Thim Karlsson Vincent Westholm William Engwall Wilmer Grufman Avresa från Vasahallen klockan 10:10, alternativt på plats i Haraldsbo sporthall senast 10:51 P 07 4 dec 2018 0kommentarer