• Referat: Nässjö FF - IFK Hult/Höreda GIF (9-m)

Det blev en tuff start på säsongen mot ett taggat Nässjö. Nässjö gör en bra match och har övertaget genom hela första halvlek. Det är tydligt att de tränat ihop sig mycket och spelar bollen bra mellan sig. Vi har lite svårt att komma igång och hitta våra positioner, och när vi får låna bollen blir vi lite lätt stressade. Halvtid med 6 mål i baken. Tycker ändå vi taggar igång andra halvan och får vara med mer i matchen. Vi möblerar om laget lite och får hålla i bollen en del. Vi får 2 fot skador och tappar därmed spelare från bänk. Vi skapar några målchanser i andra halvlek men får inget med oss. Matchen slutar 12-0. Nässjö gör det bra och går från med 3 poäng. Vi går genom vad vi måste jobba mer på under kommande vecka. Men nu är säsongen igång och det är alltid kul! Stor eloge till Ida som ställer sig i målet som 4de målvakt efter fyra år på planplats. Och hela laget för en insatts och ingen som slutade kämpa trotts underläge. Nu blickar vi framåt. HultHöreda Damer 26 apr 2022 0kommentarer