• Match mot tyresö 9/9

Lördagens första match i St Eriks cupen spelades idag hemma mot Tyresö strand FC. Tyresö Visade sig snabbt var ett väldigt bra lag som hade ett väldigt bra passningsspel. Huddinge killarna kämpade och slet men lyckades aldrig riktigt få till nåt spel och hamnade i slutet av första perioden i så stort under läge att vi fick möjlighet att ta in en kille till. Detta gjorde att spelet jämnades ut och dom 2 sista perioderna var trots underläge målmässigt ganska jämna spelmässigt. Hela laget kämpade och slet vilket var kul att se. Vi förtjänade att få ett par mål med oss men tyvärr gick vi mållösa ur denna match. Laget som spelade var Ellion, Oliver, Leonel, Alexander, Filip, Nicolas, Benjamin, Kerlos, Aaron och Noel. Det gröna kortet gick den här gången till Benjamin. Med vänlig hälsning Robban P2014:Svart 9 sep 2023 0kommentarer
  • Match mot Årsta 3/9

Tyvärr missade jag söndagens match mot Årsta FF så här kommer en lite kortare sammanfattning av matchen. Det började med att flera av våra killar inte hade benskydd med sig till matchen och därför inte fick vara med och delta i matchen. Detta gjorde att vi i första perioden bara kunde spela med 5 spelare, vilket ett väldigt bra Årsta kunde utnyttja. Till period 2 fick vi tillåtelse att spela med dom killar som inte hade benskydd med sig vilket gjorde att vi kunde jobba oss in i matchen och vinna i alla fall sista perioden med 2-1. Killarna ska ha en eloge för att dom kämpade hårt och trots underläge aldrig gav upp utan till och med lyckades vända matchbilden. Men tänk på att det är viktigt att killarna har med sig benskydd på matcher det är inte bara för skaderisken utan även så att domarna kan säga att dom inte får vara med och spela i matchen. Huddinges mål gjordes av Corre och Alexander. Laget som spelade var Oliver, Alexander, Benjamin, Shine, Anand, Davaa, Aaron, Corre och Chinguu. Det gröna kortet gick den här gången till Anand. Med vänlig hälsning Robban P2014:Svart 3 sep 2023 0kommentarer
  • Match mot Hanvikens SK 2/9

Lördagens match i St Eriks cupen spelades idag borta mot Hanvikens SK. På grund av att flera killar anmält sig sjuka innan match så fick flertalet av dom killar som kom till matchen spela på ovana platser. Det plus att andra femman testade en ny taktik gjorde att vi trots en bra första period tappade matchen. Tidigt i matchen fick Oliver på ett hårt långskott från egen planhalva som snyggt letade sig in i mål. Ganska snabbt efter det fick Roland på ett skott som deras målvakt var chanslös på och vi ledde med 2-0. Efter det jämnade Hanviken ut spelet och hämtade upp vårat försprång innan första perioden var slut. Från dom 2 sista perioderna så får vi ta med oss att Alexander gjorde ett snyggt mål samt att killarna aldrig slutade kämpa och trots ovana positioner ändå gjorde sitt bästa. Bill gjorde riktigt bra ifrån sig i målet, Leonel kämpade och sprang mycket hela matchen. Huddinges mål gjordes av Oliver, Roland och Alexander. Laget som spelade var Ellion, Pascal, Oliver, Bill, Leonel, Alexander, Roland, Filip och Noel. Det gröna kortet gick den här gången till Roland. Med vänlig hälsning Robban P2014:Svart 2 sep 2023 0kommentarer