• Match imorgon borta mot SKÅ IK

Hej! Det blir match imorgon borta mot Skå IK kl 18 00. Samling 17 15 Svanängens IP. Det kommer en kallelse inom kort! Avslutat 16 mar 2020 0kommentarer
  • Klädförsäljning

Imorgon tisdag har vi öppet klädförsäljningen 17:00-18:00. Eftersom detta kommer ut väldigt sent kommer vi även att ha öppet nästa tisdag (24/3) och då 18:00-18:45 istället för från 17:00 som det brukar vara. Avslutat 16 mar 2020 3kommentarer
  • Referat: Sunnersta AIF - Hägersten SK 08 Svart

Matchen spelades 3X25 min och vi fick värsta tänkbara start med 0-3 underläge efter 10 min. Det handikappet kunde vi aldrig reparera målmässigt. Nåväl underläge med 1-4 efter första efter en bra avslutning spec sista 5 min då vi trycker tillbaka Sunnersta rejält. I pausen känner vi att det här vänder vi och så efter 1 minut så står det 1-5. Vi spelar ett helt ok anfallsspel och andra halvlek slutar 4-4 totalt 5-8. Sista perioden slutar 2-3 efter fortsatt ok anfallsspel och slutresultatet blir 11-7 till Sunnersta. Vi måste erkänna att så länge vi bjuder motståndarna på så många (7 st) individuella misstag/felpass som resulterar i mål så är det snudd på omöjligt att vinna fotbollsmatcher. De (misstagen) måste vi försöka minimera, och lära oss utav och helst inte göra om. Avslutar matchreferatet med några tröstande ord i från våra motståndare, se nedan " Tack Per! Ni är ett välspelande lag med många kvaliteter. Bra passningsspel med fin teknik på många spelare. Vi möter er gärna igen framöver. Allt gott, Johan Hurtig". Det finns nog hopp trots allt. //Per Avslutat 15 mar 2020 2kommentarer