Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hampetorp-Odensbackens IF F-04/05

Följ

F-04/05

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Hampetorp-Odensbackens IF
Fotboll
F-04/05

Nickmål

Söndagen den 8:e oktober spelade F04 bestående av tjejer från HOIF och SMIF sista seriematchen på Odenvallen. För motståndet stod Adolfsbergs IK.

144
 • 8 okt 2017 Marko Hiltunen

  Söndagen den 8:e oktober spelade F04 bestående av tjejer från HOIF och SMÅIF sista seriematchen på Odenvallen. För motståndet stod Adolfsbergs IK.
  Förhållandena var riktigt tuffa med ett fåtal plusgrader och ihållande regn. Adolfsberg dominerade stora delar av matchen med fint passningsspel men HOIF/SMÅ stod emot bra och kämpade heroiskt för att freda det egna målet. Med 8 minuter kvar av andra halvlek kämpar de röda till sig en hörna. Wilma Söderberg skickar in bollen i en fin båge mot straffområdets mitt där Saga Bäcklund står fint placerad och nickar in bollen i öppet mål till allas stora lycka och glädje. AIK försöker desperat forcera den röda muren sista minuterna men lyckas inte få in bollen så matchen slutar 1-0 till HOIF/SMÅIF. Tränarna, som vid ett nickmål hade lovat bjuda tjejerna på glass fick glatt strosa iväg till kiosken och införliva sitt löfte.

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 okt 2017 Annika Bäcklund

  Är så stolt över våra tjejer som kämpar med glädje och laganda i alla väder 👌👌

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 okt 2017 askermountaintraining

  Glass är gott👍 Speciellt i oktober
  Härlig serieavslutning och stort grattis till alka tjejer som är så duktiga och spela!
  Stora👏👏👏👏 till Staffan och Fredrik och de andra tränarna som gör ett kanonjobb och håller i trådarna och som gör det kul för tjejerna att fortsätta lira.
  Keep UP the good work everybody 👍

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 okt 2017 Lina Göthberg

  Ja, vilken kämpainsats!! Tjejerna krigade och gav aldrig upp. Plus 5 grader, envis blåst o spöregn. Vi var många som frös denna eftermiddag men det var det värt😁Kunde inte blivit ett bättre avslut på en fin säsong!!

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in