• SSG-HM IS 9-2

God stämning i bussen ner till Öland. Svåra frågor på quizet. Vi vill avsluta serien snyggt och har dom senaste matcherna spelat bra men idag lyckades vi inte riktigt eller så var motståndarna för bra. 3-0 efter 11.42 in i första och vi tar en TO för att stoppa blödningen. Vi får stopp på den och avslutar perioden bra med bud på flera mål. Jag såg en starff situation för oss men domarna var nog skymda vid det tillfället. Vi gör en reducering till 1-3 04,41 in i andra och det känns som vi är på gång men bara någon minut efter det gör SSG åter mål och det känns lite uppförsbacke där. Det står 6-1 när vi kliver på i tredje och vi startar åter bra och kan göra en reducering till 2-6. I mitten av tredje gör SSG 7-2 och det känns som rullgardinen ner. Vi stretar på men vi blir bortspelade och de kan göra flera mål i princip tom kasse. Vi möter ett för dagen väldigt bra lag som gör det svårt för oss över hela planen. De är snabba i sina omställningar och de gör 6 mål i rena kontringar på oss. Vi gör vad vi kan och stretasr på men idag räckte inte detta utan det är bara att lyfta på hatten och gratulera motståndarna till en mycket bra match. En match kvar nu och den är hemma i vår egna borg och där skall det bli tre poäng. IB Damer 24 feb 2018 0kommentarer
  • Laget mot SSG fredag 23 feb.

Då styr vi bussen mot Öland på fredag och vi tar med oss dessa hjältar. Bea Mirell Lisa Matilda Ida Elin Ella Hannah Friman Tilda Emma Mimmi Buss ifrån Intersport Eksjö 16.15 Ingatorp Triangeln 16.40 Mlund Ica parkeringen /folkhögskolan 16.55 OBS Bussen rullar vid dessa tider. Några supporters har anmält plats men det finns plats för fler. De betalar bara 50 kr IB Damer 21 feb 2018 0kommentarer
  • HM-Craftstaden 4-2

Lite ovant att spela en hemma match på en onsdag, känns som att det ska vara fredag när vi lirar hemma. Idag så blev det lite om ändringar i uppställningen när vi hade folk borta. Vi hade med oss Mirell som gör debut för säsongen och som gör det bra. Vår första period är riktigt bra. Vi har flera chanser där hela laget är delaktiga och vi spelar oss fram till goda chanser. Vi gör 1-0 i PP där becca får en öppning i höga slottet och lägger in den. Vi vinner ofta boll högt och vi är supernöjda. Vår andra period är inte bra. Vi får inte till några uppspel och är nervösa när vi får bollen. Vi blir tillbaka pressade och gör en hel del misstag. 16.58 in i andra får vi ett förlösande 2-0 mål där Mimmi går köksvägen och petar in den. I spel 4-4 lägger åter Mimmi in den efter ha blivit helt frispelad av den för dagen center spelande Bergvall. I tredje gör Craftstaden 3-1 på straff efter att vi har varit i målområdet och rensat bort bollar. Känns som att Craftstaden är på gång där. Vi gör åter ett viktigt mål 5,43 in i andra där Bergvall mycket snyggt styr in bollen på ett skott ifrån Frida. Åter reducering 10.48 där vi inte får bort bollen framför kassen. Därefter lite böljande spel med väldigt lite ordnat spel. Vi tar en TO och försöker att lugna ner oss lite och det blir något bättre. Borta laget tar en TO 18.59 och våra direktiv är att döda den minuten på offensiv planhalva och det gör vi alldelles perfekt. Vi spelar runt och Craftstden får inte låna bollen. Gott med tre nya poäng och det ska vi idag inte skämmas över. Stundtals speciellt i första perioden spelar vi bländande innebandy. Kul att se Friman och Frida idag som gör sina b'ästa matcher för säsongen. IB Damer 7 feb 2018 0kommentarer