• DM-final hemma på Skogsvallen söndag 15/10

Söndag 15 oktober klockan 15:00 välkomnar vi Eskilstuna United till Skogsvallen för final i DM. Efter att vi besegrat Stallarholmen och IFK Nyköping i gruppspelet samt IK Tun i semifinalen väntar nu en tuff uppgift i finalen. Kom ner till Skogsvallen och ge oss Ditt stöd! Vi ses! Damlaget 8 okt 2023 0kommentarer
  • U-laget obesegrade!!

Sista matchen för säsongen borta mot Nyköping U slutade 0-0. Vi mötte ett taggat och bra Nyköping och trots att vi skapade ett flertal bra lägen får vi inte dit bollen. Nyköping kommer också till några farligheter men det fixade Maria i målet. Vi får med oss 1 skön poäng hem från Nyköping och går obesegrade genom serien, efter 13 raka vinster och en oavgjord match. Mycket starkt gjort av alla 41 spelare som varit med och spelat med U-laget under säsongen. Wilma slutar på en andra plats i den totala skytteligan med sina 16 mål. Damlaget 1 okt 2023 0kommentarer
  • Uddamålsförlust hemma på Skogsvallen

Matchen hemma på fina Skogsvallen mot @ragsvedsif_dam slutade med förlust 2-3 efter 0-1 i halvtid. En match mot ett fysiskt motstånd där domaren stod för huvudrollen… Många konstiga beslut åt båda håll och ett väldigt viftande med gula kort. Domaren påverkade inte resultatet men dock stämningen både på planen och vid sidan av planen. Vi ligger under med 0-1 i halvtid och när Rågsved ökar på till både 0-2 och 0-3 är det tungt. Vi får lite hopp när Amilia springer ifrån Rågsvedförsvaret och lägger dit 1-3. Strax därefter slår Josse dit en frispark och vi trycker på för en kvittering men det räcker inte hela vägen och matchen slutar med ännu en uddamålsförlust. Nu återstår två tuffa matcher, seriesegrarna Värmdö borta och derby hemma mot Skogstorp. Damlaget 23 sep 2023 0kommentarer
  • Oavgjort i matchen borta mot Telge

Matchen borta mot Telge United slutade 2-2 efter 0-1 i halvtid. Vi tar ledningen med 0-1 strax innan halvtid när Linnea får tag på bollen innanför straffområdet och rullar dit den. Vi ökar på till 0-2 i början av andra på en hörna där Vickan är först på bollen som rullar mot mållinjen där Ellis finns och petar dit bollen. Efter målet blir vi stressade och bjuder in Telge i matchen. Telge gör 1-2 med halvtimmen kvar av matchen och de kvitterar till 2-2 med kvarten kvar. Vi sliter hårt sista kvarten och får med oss 1 viktig poäng. Det känns lite surt att tappa 2-0 ledningen men sett till hela matchen är det nog ett rättvist resultat. Damlaget 22 sep 2023 0kommentarer
  • SERIESEGRARE DIVISION 4!!!!!

Seriefinalen hemma mot Södertälje slutade med vinst 4-3 efter 2-1 i halvtid. Kvällens seger innebär att vi är klara seriesegrare med två omgångar kvar. Målskyttar Anjo 2, Josse (straff) och Amilia. Damlaget 17 sep 2023 5kommentarer
  • 11 raka segern för U-laget men tyvärr förlust för A-laget

U-laget tog ytterligare 3 poäng under söndagen borta mot Jäder och har nu 11 raka segrar. Matchen slutade 7-1 efter 2-1 i halvtid. I den första halvleken har vi mycket boll men får inte riktigt till det sista samtidigt som Jäder kommer till några lägen. I den andra halvleken lägger vi i en högre växel och håller mestadels till på Jäders planhalva. Vi skapar ett flertal målchanser och hade med lite mer skärpa kunnat få dit några bollar till. Vi har fem olika målskyttar: Erika 2, Ellis 2, Amilia, Josse och Wilma varsitt. Embla från flicklaget gör debut i damlaget som målvakt. På söndag blir det toppmöte när Södertälje kommer på besök till Skogsvallen. A-laget förlorade i lördags hemna mot Mälarhöjden-Hägersten med 3-0 efter 2-0 i halvtid. Vi kommer inte upp till nivå samtidigt som vi möter ett bra Mälarhöjden. Vi jobbar oss in lite mer i matchen i andra halvlek men får inte så mycket att stämma. Vi har några bra lägen i första halvlek men får inte dit bollen. Bea är riktigt bra i mål och Alice gör en bra match som mittback annars kan vi bättre. Nu laddar vi om för match borta mot Telge på lördag, matchstart 13:00. Damlaget 11 sep 2023 0kommentarer
  • Både A-laget och U-laget fortsätter att plocka poäng!

Senaste matchen för vårt A-lag spelades hemma på Gustavsborg mot Tun. Matchen slutade 1-1 efter 1-1 i halvtid. Vi tar ledningen på straff efter att Ellis rivits ner av Tuns målis. Josse sätter den säkert. Tun kvitterar till 1-1 strax innan halvtid. En tuff match mot ett fysiskt Tun där planen blir alltmer svårspelad under matchens gång på grund av regnet. Backlinjen har bra koll på Tuns anfallare och de kommer inte till så mycket lägen. Hela laget krigar in i det sista och vi tar ytterligare 1 viktig poäng. U-laget tar en stark trepoängare borta mot Södertälje under tisdagskvällen. Matchen slutar med vinst 4-2 efter 3-1 i halvtid. Vi spelar bra fotboll i den första halvleken och tar ledningen med 3-0 innan Södertälje reducerar till 3-1 strax innan halvtid. I början av andra halvlek blir vi lite bekväma och tar inte jobbet och vi bjuder in Södertälje i matchen. Så när vi gör 4-1 känns det som att vi kan pusta ut lite men domaren väljer att döma bort målet för offside…. Istället gör Södertälje 3-2 och de får lite ny energi. Vi jobbar oss tillbaka in i matchen och när vi gör 4-2 tappar Södertälje orken och vi håller undan och tar 3 starka poäng. Målskyttar: Frida 2, Anna-Lee och Amme varsitt. Igår söndag tog U-laget emot Sport till Gustavsborg. Matchen slutar med vinst 6-2 efter 3-1 i halvtid. En stabil seger trots att vi spelmässigt inte gör en av våra bästa matcher. Ida gör comeback efter föräldraledighet och Kathrin gör debut i Hällbytröjan. Målskyttar: Wilma 3, JB, Frida och Linnea varsitt. I helgen spelar vi dubbla matcher då A-laget tar emot Mälarhöjden hemma på lördag och U-laget möter Jäder borta på söndag. Damlaget 4 sep 2023 1kommentar
  • U-laget fortsätter att vinna!

U-laget tar 3 nya poäng borta mot Hölö Mörkö efter mål av JB, Erika och Amanda. Hölö står upp bra i den första halvleken och vi får inte riktigt till det i vårt anfallsspel, 0-0 i halvtid. Vi spelar upp oss i den andra halvleken och är det starkare laget. JB gör 1-0 i sin comeback efter föräldraledighet. Erika ökar på till 2-0 innan Amanda avslutar målskyttet för dagen när hon lägger dit 3-0. Mittbacksparet Kammen och Elvira gör en bra match och hela laget krigar för varandra. Tilde från flicklaget ställer upp med kort varsel och hon gör två bra inhopp som är nära att resultera i mål. Nu laddar vi om för toppmöte borta mot Södertälje på tisdag 19:30. Damlaget 27 aug 2023 0kommentarer
  • 3 poäng borta mot Stuvsta

Hela laget står återigen för en riktigt stark insats mot ett bra spelande Stuvsta. Vi visar en härlig inställning matchen igenom och får äntligen utdelning för vårt hårda jobb. Stuvsta rullar på bra nerifrån men vi ligger bra i vår press. Stuvsta har några farliga lägen och är snabba i sina spelvändningar men Bea gör en bra match i målet och håller undan. Vi tar ledningen med 1-0 i inledningen av andra halvlek efter riktigt snyggt spel på vår högerkant. Ellis hittar in med bollen till en fri Linnea som enkelt och säkert lägger dit bollen. Det blir en lång och nervös andra halvlek där vi har bra kontroll till en början men sen tar Stuvsta över allt mer och får press på oss. Men med en riktig krigarinställning lyckas vi hålla nollan och tar 3 värdefulla poäng med oss hem från Stuvsta IP. Nästa match spelas hemma mot Tun lördag 26 augusti och vi hoppas då vara tillbaka på Skogsvallen igen! Damlaget 20 aug 2023 0kommentarer
  • Även U-laget tar 3 starka poäng!!

U-laget vinner matchen borta mot New Mill med 3-1 efter 1-0 i halvtid. En jämn match där vi till slut är det starkare laget. Vi tar ledningen i den 23 minuten när Wilma påpassligt lägger dit bollen. I indelningen av andra får New Mill en straff som de säkert sätter dit och kvitterar till 1-1. Wilma ger oss ledningen med 2-1 i den 68 minuten och ökar bara minuter senare på vår ledning till 3-1, vilket också blir slutresultatet. Vi gör en riktigt bra match och visar en härlig inställning. Rosen gör comeback efter föräldraledighet, Lisa gör en jättebra match som mittback tillsammans med Josse och Wilma blir tremålsskytt. Nästa match spelas borta mot Hölö Mörkö onsdag 23 augusti. Damlaget 16 aug 2023 0kommentarer