• Vinst i seriepremiären

Seriepremiär och derby borta mot Skogstorp. Vi inleder seriespelet i division 3 med ett hett derby mot Skogstorp. Vi inleder matchen lite nervöst och låter Skogstorp ta kommandot till en början. Vi jobbar oss in i matchen och tar ledningen med 1-0 genom JB 30 minuter in i matchen. Resultatet står sig till halvtid. I den andra halvleken steppar vi upp och är rejälare i vårt spel och sätter en högre press. I den 55 minuten får vi en frispark i bra läge. Cissi kliver fram och drar dit bollen, mycket snyggt. Vi ökar på till 3-0 efter snyggt väggspel där bollen till slut hamnar hos JB som lägger dit bollen. Matchen slutar med vinst 3-0 och vi tar tre sköna poäng i premiären. Hela laget står för en stabil insats och det är kul att se ytterligare ett nyförvärv i Hällbytröjan, välkommen Linnea Forsström! Nu är vi äntligen igång och nästa match spelas på söndag då vårt U-lag har seriepremiär i division 4. Matchen spelas på Ekängen mot Jäder. Damlaget för 2 dagar sedan 0kommentarer