• Välkommen tillbaka Rasmus Olsson

Rasmus Olsson återvänder! Efter några säsonger på annan ort och senaste säsongen i tyska Bundesliga för Red Devils Wernigerode är Rasmus Olsson tillbaka i Uddevalla och Herrestads AIF. Med 65 poäng i bagaget för Red Devils är han ett supervasst och välkomnande tillskott i truppen. Rasmus är en magiker med klubba & boll som kommer göra det riktigt svårt för motståndarna och samtidigt utgöra en viktig pusselbit i laget. Rasmus är en ödmjuk och lojal spelare som kommer smälta in bra i laget. Varmt välkommen tillbaka Rasmus (Ragge) till Herrestads AIF Rockets IB Herr A 9 maj 2023 1kommentar
  • Välkommen till HAIF, Emil Glenge

Truppbygget tar fart inför kommande säsong och nu kan vi presentera det första nyförvärvet - och vi hämtar det från Norge! Emil Glenge, från Sarpsborg Sharks, kritar på för HAIF Rockets. En riktigt spännande spelare som vi får nöjet att följa under kommande säsong. Ett kraftpaket som har ett bra skott, spelar på positionen back/center vanligtvis. En lagspelare med stort L, en riktigt glädjespridare och en tränares dröm i ett lag var några av lovorden från Sarpsborgs tränare. Välkommen till Herrestads AIF, Emil Glenge IB Herr A 1 maj 2023 0kommentarer
  • Vi slutar fyra i serien

Säsongens sista hemmamatch blev en målrik historia där vi tyvärr till slut förlorade med 10-8. Därmed landar vi in på en fjärdeplacering i serien. Stort tack till alla som stöttat oss under säsongen, publik, matchvärdar, sponsor m fl. IB Herr A 19 mar 2023 0kommentarer
  • Seger i näst sista matchen

Det blev en fin seger borta mot Vinga under söndagen. Efter att ha gått ifrån till en stabil 4-0-ledning började hemmalaget jobba sig tillbaka in i matchen och hade 3-4 inför slutperioden. Dryga tre minuter in på sista satte Edvin Fridman 5-3 och vi fick lite andrum igen som sedan räckte till en seger med 5-4. Säsongens sista match spelas på lördag hemma i Rampen när Kärra kommer på besök. Matchstart 15.15. IB Herr A 12 mar 2023 0kommentarer
  • Viktig seger i derbyt

Fredagskvällens derby borta mot Stenungsund slutade med en viktig seger, 8-3 och vi kan gå till juluppehåll med en bra känsla. Förutsättningarna inför matchen mot Stenungsund var kanske inte de bästa. Flera spelare på sjuklistan gjorde att det länge var lite oklart hur uppställningen skulle se ut. Första perioden var jämn och men vi kunde gå till vila med 3-2 efter två raka mål signerat Jesper Wallström. I andra perioden var det full fart framåt och vi kunde springa ifrån till 6-2. Erik Åkerström satte 7-2 fem minuter in på tredje och trepoängaren var tryggad. Nu väntar ett uppehåll i serien, nästa match är först 13 januari när vi hemma i Rampen tar emot Hovås. IB Herr A 17 dec 2022 0kommentarer
  • Toppmöte på fredag

Nu på fredag, 2 december, väntar ett riktigt toppmöte när vi möter tabelltrean Vinga hemma i Rampens idrottshall. Välkommen! IB Herr A 29 nov 2022 0kommentarer
  • Seriefinal väntar i Rampens idrottshall

Fredag 18 november kl 19.30 spelar vi en tidig seriefinal mot Backadalen. Plats som alltid Rampens idrottshall. Kom i tid då vi hoppas på mycket publik denna kväll. Evenemanget är kontantfritt, betalning i entré som kiosk via Swish. IB Herr A 17 nov 2022 0kommentarer
  • Stark vändning i slutperioden

Det var tufft och jämnt länge i hemmamötet mot Burås. I början av tredje perioden tog dessutom gästerna ledningen med 2-1 2.37 in i perioden. Men därefter fick vi fart på spel och mål och kunde vända till en säker 5-2-seger. Nästa match är borta mot Frölunda lördag 12 november kl 11.00. IB Herr A 5 nov 2022 0kommentarer