Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gustavsbergs IF Handboll F-2006

Följ

F-2006

Följ oss för uppdateringar
Följ
Gustavsbergs IF Handboll
Handboll
F-2006

USM Steg 1 19-20/10 i Kalix!

13 okt 2019 3 kommentarer 430 visningar
Matthias Beer Förälder
3 kommentarer
  • 13 okt 2019 Ulrika Lönngren

    Varje resenär får checka in var sin väska a' 20 kg samt ha med handbagage 10 kg.
    Checka gärna in er väska så slipper ni tänka på vikten, tänk dock på storleken på väsksn då bilarna är maxlastade med passagerare t/r Arlanda. Storlek Weekendväska borde alltså räcka då inga lakan o madrasser behövs men checka gärna in då handduk, skor mm snart väger över 10 kg. Vill man ha schampoo o duschtvål med också så ska detta checkas in om man inte har det i småförpackningar.
    Jag kommer vara på träningen i morgon måndag för frågor samt ta upp beställningar på den mat man vill äta på O'Learys på hemvägen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 okt 2019 Nina Almgren

    Halloj. Kommer tjejerna få tid till att köpa dryck/yoghurt innanför spärrarna med tanke på att det ej får medtagas igenom?

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 okt 2019 Matthias Beer

    Mellis på lördag fram till lunch tar man med själv (mackor, banan, äpple etc.). Hur mycket tid vi har på flygplatsen efter kontrollen kan vi ju inte veta. Ta med tom vattenflaska så fyller man den efter kontrollen. Vi har pratat med spelarna idag. Är det några öppna frågor så hör av er! Ta gärna med ID-handling om ni har (pass). Handbollsförbundet vill att man kan styrka sin identitet om det blir frågor med laguppställningen. Ingen träning imorgon.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in