• Från Gunnebo's facebooksida

Två vinster i helgen! I lördags började Smålands cupen och i första omgången mötte vi våra seriekonkurenter Hjorted/Totebo. Vi började matchen riktigt bra och hade i stort sett allt bollinnehav de första 20 minuterna, vi skapade dessutom en hel del bra chanser men lyckades inte sätta bollen i nät. Hjorted/Totebo lyckades istället göra mål i sitt första anfall, men redan innan paus hade vi vänt matchen genom två mål av Linus Krossler. Även i andra halvlek fortsatte vi att stundtals spela riktigt bra och efter ca 15 min gjorde Rasmus Bastman 3-1. Några minuter senare fick vi Simon Walett skadad och då tappade vi pressen på mittfältet lite, men våra motståndare fick ingen större press på oss. I slutet av matchen avgjorde Linus Krossler matchen definitivt när han fullbordade sitt hattrick. Hela laget gjorde en bra match med lite xtra beröm till våra mittfältare Johan Johansson, Rasmus Bastman, Simon Walett och självklart även till tremålsskytten Linus Krossler. I nästa omgång väntar tuffare motstånd då vi ställs mot det tippade topplaget i femman IFK! Även B laget vann !! Idag besegrade b laget BOIF med 4-0 efter en helgjuten insats. Av o till spelade vi boll riktigt bra. Matchens gigant var Wahid Abrahimi som löpte oavbrutet och dessutom gjorde två mål. Övriga mål gjordes av Mohammed Hosseini och Niklas Hamilton Gunnebo IF 22 mar 2017 0kommentarer