• Vinst i seriepremiären

Grums 2 vann första seriematchen hemma på en utmärkt gräsplan på IP med 3-2 (3-0) mot Svanskog. Det var Svanskog som hade det mesta av spelet, men Grums försvarade sig bra. Halvtidslening med 3.-0 efter mål av Olle Rattfeldt, Rasmus Mattsson och Jakob Lövgren (straff). I andra halvlek skapade Svanskog ett hårt tryck mot Grums mål. Det spetsades till när Gustav Svensson fick lämna planen med kvarten kvar efter sin varning (domaren föll för trycket att Gustav hade en varning innan, vilket inte var fallet!). Svanskog fortsatte pressa på i andra halvlek som var 56 minuter lång. Domaren hade glömt att sätta i gång klockan. Men med goda försvarsinsatser stod Grums emot trycket och kunde bärga en trepoängare mot ett starkt motstånd. U-Lag 26 apr 2019 0kommentarer
  • Seger i premiärmatchen

Grums 2 träningsspelade mot Tösse 2 på IP och vann med 3-1 (2-0). Målgörare var Markus Knutsson 2 och Jakob Lövgren. U-Lag 7 apr 2019 0kommentarer
  • Uppskjuten match i sexan

Matchen Värmlandsbro A mot Grums 2 i västra sexan, som skulle spelats onsdag 13/6 är flyttad. Orsaken är att studentavslutningar ställer till det för Värmlandsbro som inte kan få ihop fullt lag. Matchen kommer i stället att spelas tisdagen den 3 juli. U-Lag 12 jun 2018 0kommentarer