Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Arlanda IBK
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Arlanda IBK.
Arlanda IBK
Följ oss för uppdateringar
Äntligen är det snart den 6 april och dags för vår stora säsongsavslutning och vår 30-årsfest.
Här kommer viktig information som du gärna får hjälpa till att sprida till alla deltagare.
Säsongsavslutningen:
Klädsel - Arlandakläder, tex. overall, träningströja osv. Vi kommer spela med västar.
Samling 11.00 i hallen
Alla ledare hjälper sina spelare att hitta till rätt lag. Det är ca 14 spelare i varje lag i blandade åldrar. Dam - , herr- och HJ-spelare coachar var sitt lag. Lagen samlas på planen.
Minicupen drar igång 11.30. Det är sex lag som spelar i 2 trelagsgrupper.
Kort slutspel där trean möter trean, tvåan möter tvåan och ettan möter ettan drar igång 13.30.
Strax före 14.30 börjar vi samla ihop oss för det avslutande inspringet. Lagen (spelare och ledare) samlas enligt följande
I hemmahörnan: P11, P10, P08, P04/05, HJ
I bortahörnan: P09, F06-09, P06/07, Dam och Herr
Inspring strax efter 14.30- Jag kommer ropa upp lagen i åldersordning med de yngsta först, dvs P11, P10, P09, P08, F05-09, P06/07 och P04/05. När jag ropar upp ert lag springer ni in och ställer upp på mittplan. Vi gjorde detta förra året, så många var ju med då
När alla har sprungit in ropar jag in dam, herr och Hj som springer in och gör high five med alla spelare. Kommer bli en extra hyllning till herr och Hj som har vunnit sina serier.
Jag räknar med att vi är klara 15.00.
Festen
Klädsel - valfritt festligt
Fördrink och mingel drar igång 18.00
Buffe 19.00. Vi är 90 personer, så kom inte för sent.
Musikquize, dans och mingel fram till 01.00
Bar där du kan köpa öl, cider, vin mm finns. OBS! Betalning med swish i första hand.
Har du frågor får du gärna höra av dig till Marianne på 070-621 06 12.
Välkommen till en heldag med Arlanda IBK!
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera