• Vinst mot BKV !

Vi avslutade gruppspelet i Upplandscupen på bästa sätt när vi vann mot BKV med 3-0 hemma på konstgräset i onsdagskväll. Vi gör en riktigt bra insats mot ett meriterat motstånd, tar vara på våra två bonusstraffar i tionde och tolfte minuten genom Manne. Vi ökar till 3-0 på ytterligare en straff genom Manne i minut 37 efter att Joel fällts i straffområdet. Vi jobbar hårt matchen igenom och lyckas hjälpa Melker hålla en välförtjänt nolla . Vi använder hela bänken till slut då det hårda jobbet tar ut sin rätt och några behöver vila så alla får vara bidragande i matchen. Bra jobbat alla ! FB Senior 29 mar 0kommentarer
  • Match ikväll !

Vår sista gruppspelsmatch i Upplandscupen för i år när vi hälsar BKV välkomna till Vikingalunden konstgräs med avspark 19.30. Vi har med oss en stark insats från förra omgångens bortaseger med 1-3 mot seriekollegan Brottby. Vi ses på Lunden ikväll ! FB Senior 27 mar 0kommentarer
  • Bortamatch i U-cupen !

Idag åker vi till Össeby IP konstgräs för match mot seriekollegan Brottby SK med avspark kl 15.00. 1-2 förlust mot Frösunda senast efter 0-0 i halvtid . Gästerna tar ledningen och ökar på den med bonusstraffen innan Manne reducerar på frispark. En del positivt att ta med framåt och idag får vi ytterligare chans att förbereda oss inför seriestarten mot ett bra motstånd. Några nya mot senast då Erik Olsson, Edmond Maloku och Viggo Rosén tar plats i dagens trupp. FB Senior 16 mar 0kommentarer