• Cupäventyret över för denna gången.

Bullerbycup!! Vad säger man?? Succé!!💪 Denna gång blir det inte så mycket matchanalys.. utan bara att vi avslutar med 2 härliga segrar!! Lag1 vs Ljungsbro 2-0 och lag 2 vs Mantorp 3-0. Grymt starkt vilket även innebar att båda lagen blev gruppsegrare i slutspelet!!🏆🏆 Men det var länge sedan en öl smakade så gott som när jag nu kommit hem och tänker tillbaka (med en liten tår i ögat) på hur grabbarna har slitit, kämpat, varit degiga, skrattat, segerglädje, förlusttårar, puls på 200, alla borttappade strumpor och tofflor..ja listan kan bli lååång... Även ett par härliga matchögonblick som måste nämnas är lag1 upphämtning mot Derby. Underläge med 3-0 med 4 minuter kvar, allt på ett kort framåt framåt och glädjen när vi kvitterar till 3-3!! Williams straffräddning mot Vimmerby vid ställningen 2-2 som blev slutresultat!! Båda lagens matcher mot Kalmar FF! Så nära oavgjort.... Detta kommer vi minnas länge länge. Men imorgon när solen går upp är det vardag igen så då blir det att planera måndagens träning...😃😃😃 Tack alla spelare, ledarkollegor och supportrar det har varit så häftigt!!! P-11 30 jul 2022 3kommentarer
  • Bullerbycup Lördag förmiddag.

Dag 3 i Vimmerby och förmiddags matcher. För lag 1 stod Kalmarlaget Lindsdal för motståndet. Bra spel i 1:a halvlek och ledning med 2-0. Men grabbarna måste ha somnat i pausen för efter 3 minuter står det 2-2! Byte av samtliga spelare blev en väckarklocka. 3 snabba mål av oss segern va klar. Slutresultat 7-3 Lag2 möte hemmaklubben Vimmerby och där med stor publik! Eksjö tar taktpinnen och går till halvtidsvila med ledning 2-0. Men även här måste grabbarna somnat. 2 snabba mål av Vimmerby och det är match igen. Vi tar över matchen igen och trycker på men bollen vill inte in i mål!! Slutresultat 2-2. Nu laddar vi för lagens sista matcher med bad och lunch P-11 30 jul 2022 0kommentarer
  • Disco i Bullerbyn!

Första slutspelsmatcherna avklarade med hjärtat i halsgropen!! 2 uddamåls segrar!!!💪 Lag1 möte vidingsjö. Underläge 1-0 som vändes til 3-1. Motståndarna anfaller hejdlöst och lyckas skjuta in en reducering med 2minuter kvar. Svettiga slutminuter innan domaren blåser av matchen. Phu.. inget skönspel men en seger är en seger😃 Sturefors stod för motståndet mot lag2. Efter en fantastisk 1:a halvlek och ledning med 2-0 blir det en scen förändring som heter duga. Vi tappar allt och Sturefors tar över och gör 2-1. Spänningen är olidlig sista mintuterna men med en heroisk insatts lyckas vi freda vårt mål och tar dagens andra segern!! Nu är 26 grabbar taggade för disco😃😃 Forza Eksjö fotboll P-11 29 jul 2022 1kommentar