• Inget avancemang i Svenska cupen

Borlänge besegrade på onsdagskvällen oss med klara 19-30 (12-15) i Idrottshuset. Division 1-laget från Dalarna var helt enkelt för starka och satte stopp för mer spel i ATG Svenska cupen för vår del. Matchens lirare: Borlänge HK, Ebba Edlund Enköpings HF, Martina Vig Publik: 105 Foto: Solidsport Dam 6 mar 0kommentarer
  • Säker hemmaseger

Med ledning från start till mål med undantag för 4-4 efter 11 minuter, kammade vi hem två pinnar i Idrottshuset. Det efter 27-21 (14-9) mot RP IF HK som har det svårt borta denna säsong och inte vunnit en bortamatch sedan i början av oktober. Lisa Meyer i gästerna och Elin Bergsten i hemmalaget utsågs till matchens lirare. Publik: 151 Extra tack till maskotarna från F2012/-13/-14 som med sina fina skyltar och hejaramsor höjde stämningen i hallen! Dam 2 mar 0kommentarer
  • Eskil-EHF 23-28

Vi inkasserade två viktiga poäng mot topplaget HK Eskil. Efter jämn första halvlek som slutade 14-14 drog vi direkt i andra halvan ifrån målmässigt till slutresultatet 23-28. Returmötet äger rum hemma den 9 mars. Då välkomnar vi Eskil till Idrottshuset för en ny tight fight. Publik: 51 Matchens lirare: Ebba Salomonsson i EHF, Felicia Adolfsson i Eskil Foto: Enköpings-Posten Dam 29 feb 0kommentarer
  • Ras mot Vintrosa

Ledning med 9-10 i halvlek borta mot Vintrosa men förlust med 30-22. Kollapsen vi fick i andra halvlekens sista kvart avgjorde helt till Vintrosas fördel som nu knaprar ifatt oss i serietabellen. Publik: 50 Dam 25 feb 0kommentarer
  • Förlust med uddamålet

Borta i Örebro föll vi med 28-27 (17-16) i en svängig match. Vendela Tapper blev matchens lirare i EHF och i Örebro utsågs Alma Johansson. Publik: 42 Dam 17 feb 0kommentarer