• Tack för denna säsong

Säsongens sista seriematch Arbrå-EHF slutade 28-20 (15-13). Ebba Salomonsson EHF och Jennifer Jonsson Arbrå utsågs till matchens lirare. Matchen var vår sista för säsongen Division 2 Mitt. Ett särskilt tack riktas till alla våra supportrar för ert uppskattade stöd under säsongen, såväl hemma som borta! Publik: 282 Foto: Enköpings-Posten Dam 16 mar 0kommentarer
  • Jämnt hemma

I en jämn match mot HK Eskil stod vi efter slutsignalen som vinnare med 24-23. Vid halvtidsvilan var Eskil i ledningen med 12-13 och Eskil hade en fyramålsledning 14-18 elva minuter in i andra halvlek. När drygt tio minuter var kvar av matchen kvitterade vi till 19-19, gick upp i ledning för fjärde (!) gången i matchen och höll därefter ifrån målmässigt till full tid. Pris för matchens lirare fick EHF:s Nora Sagström och Madeleine Kuivamäki i HK Eskil. Publiksiffra: 103 Dam 10 mar 0kommentarer
  • Inget avancemang i Svenska cupen

Borlänge besegrade på onsdagskvällen oss med klara 19-30 (12-15) i Idrottshuset. Division 1-laget från Dalarna var helt enkelt för starka och satte stopp för mer spel i ATG Svenska cupen för vår del. Matchens lirare: Borlänge HK, Ebba Edlund Enköpings HF, Martina Vig Publik: 105 Foto: Solidsport Dam 6 mar 0kommentarer