• Inställd match

Matchen på söndag 30/10 kl 17 hemma mot Vetlanda är inställd och nytt datum är den 16/11 kl 19:45. Välkomna då istället. Juniorlag Damer 29 okt 2022 0kommentarer
  • Härryda - Eksjö BK 16-30 (10-15)

Vi lämnade Eksjö i ottan för färd mot Mölnlycke där Härryda stod för motståndet. Efter en sömnig resa var det nödvändigt med en uppfriskande promenad innan vi taggade igång för match. Det var en trevande inledning av matchen där vi slarvade bort flera avslut och släppte några billiga mål bakåt. I halvtidspausen pratade vi om att vi måste vakna till och det gjorde vi med besked. Många fina avslut och bra målvaktsspel bidrog till att vi kunde vinna matchen övertygande med 14 bollar. Återigen visade vi på hög lagmoral där vi jobbar tillsammans. Juniorlag Damer 15 okt 2022 4kommentarer
  • Anteckningar från föräldramötet

Efter dagens match hade vi föräldramöte. Dennis och Micke presenterade sig och pratade om sina tankar kring säsongen. Försöker härmed sammanfatta lite vad vi pratade om: *Vi har endast två halltider i veckan. Varje gång tränar vi ca 1,5 timme. Viktigt att ni föräldrar hjälper era ungdomar att planera övrigt (skolarbete, jobb etc) för att kunna komma på dessa träningar. Skolan går alltid först men med de få träningstillfällena vi har tror vi att det går att planera så att man i stort sett alltid kan komma och träna. Dessutom är det bra med ett avbrott i eventuella studier. *Vid sjukdom stannar man naturlilgtvis hemma. *Vid skada kommer man till träningen, då det alltid finns något man kan träna beroende på skada. *Vi åker alltid stor buss till våra bortamatcher, förutom när vi möter Vetlanda och Cyrus (Jönköping). Då kan vi behöva er hjälp med skjuts. Vi återkommer om det. *Helgen 7-8 januari spelar vi USM Steg 3. Föreningen har önskat att arrangera detta steg och vi är positiva till att få spela på hemmaplan. Det kräver dock en arbetsinsats av er föräldrar för att kunna genomföra detta. Mer information kommer längre fram. *Ni är alltid välkomna att komma ner till träningen och prata med oss eller om ni bara vill kolla vad vi sysselsätter oss med på måndags- och onsdagskvällarna. /Micke, Dennis, Marie och Lena Juniorlag Damer 10 okt 2022 0kommentarer
  • Eksjö BK - Mölndals HF 20 - 26

Idag tog vi emot Mölndals HF hemma i Prästängshallen. Gästerna ställde upp med ett fysiskt starkt lag, där vi hade svårt att stå emot i första halvlek och där gästerna kunde dra ifrån i målprotokollet. Vid halvtidsvilan låg vi under med 9-17. Siffror som talar sitt tydliga språk. Ett ganska svagt försvalsspel där vi inte riktigt kämpade för varandra. I halvtidspausen bestämde vi att det var dags att ta jobbet och framförallt plocka fram en mer positiv inställning. Sagt och gjort, andra halvlek startade riktigt bra och vi krigar oss in i matchen. Återigen visar tjejerna på hög lagmoral där vi gör jobbet tillsammans. Vi gnetar på och efter 17 minuter in i andra halvlek har Mölndal endast tre mål upp. Strax därefter får Mölndal en straff och utökar ledningen till 21 -17. Vi svarar med att göra mål och återigen skiljer det endast 3 mål. Sedan gör Mölndal fem snabba mål och säkrar därmed segern. Ett stort plus till alla spelare som höjer sig i andra halvlek, som vi faktiskt vinner med två bollar. Trots förlusten så känner vi oss ganska nöjda då vi möter ett fysiskt starkt lag där merparten av spelarna är två år äldre än oss. När vi väl bestämmer oss för att tävla tillsammans så gör vi det riktigt bra! Nästa helg åker till till Mölnlycke för att möta Härryda. Juniorlag Damer 9 okt 2022 1kommentar
  • Hemma premiär 9/10

På söndag 9/10 spelar vi vår första hemmamatch mot Mölndals HF i Prästängshallen , avkast kl 16:00. Glöm inte kolla av i schemat , publicerat i våra dokument, vilka som är matchvärdar (föräldrar) och bemannar sekretariatet. På söndag är Elin L och Julias föräldrar matchvärdar Sekretariatet bemannas av Ewa Maria och Lars. Välkomna och heja på våra tjejer och glöm inte föräldramötet efter matchen. Juniorlag Damer 5 okt 2022 2kommentarer
  • Föräldramöte

Hej! Vi ledare skulle vilja träffa er föräldrar för ett kort möte och tyckte att det skulle passa bra på söndag efter att vi spelat vår match. Konferenslokalen i Olsbergs, nedre plan, är bokad kl. 17.30. Hoppas att ni har möjlighet att komma då. Vi ses! Juniorlag Damer 4 okt 2022 0kommentarer
  • Seger i seriepremiären!

Idag var det så dags för seriepremiär mot Särökometerna. Vi åkte iväg med minsta möjliga trupp, endast åtta spelare, på grund av skador och sjukdom. Vi bestämde oss dock för att göra vårt bästa och kämpa för varandra. Efter en jämn inledning av matchen gjorde vi ett litet ryck innan halvtidsvilan, då vi ledde med 11-9. Andra halvlek startade vi lite trevande och var inte riktigt på tå, men efter en time-out i 41:a matchminuten höjde sig tjejerna rejält och vi hade en riktigt bra period där vi ökade på ledningen till 19-14 på några minuter. Därefter kom aldrig Särökometerna ikapp och vi kunde ta vår första seger. Vi vann till slut med 23-18. En riktig krigarinsats som visar på hög lagmoral. Juniorlag Damer 2 okt 2022 1kommentar