• Hemmapremiär i Dur

I dagens match som var hemmapremiär i serien mötte vi starka BKV Norrtälje. Vi ställde in oss på en tuff match och bestämde oss för att försvara vår hemmaplan stenhårt. Vi började matchen trevande men kom igång med bra spel efter ett gäng minuter. Vi skapade fler bra chanser men fick inte riktigt till det i avslutande lägen. På en vass spelvändning gjorde BKV 1-0. Vid en hörna kom dock det förlösande första hemmamålet, 1-1. 2:a halvlek blev det än mer kamp i en tuff match och spelet blev lite lidande för båda lagen. Återigen skapade vi fina lägen som vi inte förvaltade. Skulle matchen sluta 1-1? Nej, vi forcerade in 2-1 i matchens slutskede till vår och publikens enorma glädje. Bra kämpat Boys och fin match också av våra motståndare som bjöd upp till tuff utmaning. Tack också till våra duktiga P-10:or som gjorde fantastiska insatser i matchen. Micke L Fotboll U16 för 3 dagar sedan 8kommentarer