• Herrarna kryssade uppe i Torsby

Herrarna gjorde en bra match när man ställdes mot Lekvattnet på bortaplan i den lilla och svårspelade hallen där det va svårt att få till något spel man är vana vid då ytorna var begränsade. Moralen är enorm i laget då vi får domslut mot oss i nästan varje sekvens och framförallt att dem för göra sitt 4-2 mål genom att deras back tar ner bollen med handen 2 meter bredvid domarn och gör mål på detta istället för att blåsa utvisning och powerplay till Deje. Efter detta så tappar man tyvärr lite fokus vilket renderar till att Lekvattnet även gör 5-2 med 10 min kvar att spela. Men resten av perioden skakar vi av oss domslutena/domslutet och tar fram moralen i laget och trycker på med hela laget vilket till sist ger utdelning då man reducerar två ggr om och med tom kasse kvitterar med 15 sek kvar av matchen vilket fick tyst på en fullsatt sporthall ! Hade varit otroligt skönt med 3 poäng denna match och haft avgörandet helt i egna händer om kvalplatsen uppåt. Men med tanke på hur matchen utvecklades så va detta otroligt starkt gjort. Lekvattnet - Deje 5-5 Mål Deje : Daniel Larsson 2 ,Matte Blom , Emil Pettersson , Robin Olsen Publik 210 På fredag väntar hemmamatch mot Åmål U och hur viktig den är förstår alla! /ses i hallen A-lag Herrar 11 feb 2013 0kommentarer
  • Herrarna besegrade serieledarna !

Deje besegrade serieledarna Dottevik under helgen, en match som hemmalaget vann med 6-4 efter en mycket bra insats.Riktigt högt tempo stundtals tuffa närkamper och två lag som ville vinna till varje pris. Det återstår 5 matcher och man har 5 poäng upp till kvalplats och hoppet lever i högsta grad då man har serietvåan Åmotfors kvar att möta om 3 omg. Spelledigt under helgen och helgen därpå väntar Lekvattnet på bortaplan en mycket viktig match för båda lagen. Deje - Dottevik 6-4 Mål Deje: Dawid Norell 3,Matte Blom 2,Emil "t-bag"Pettersson Publik 90 /Gör vi jobbet så fixar vi detta!!!! A-lag Herrar 29 jan 2013 0kommentarer
  • Herrarna rullade ut Nordmarken U!

Efter den snöpliga förlusten borta mot Hultsberg/Björkås U förra helgen där man inte lyckades överlista deras duktiga målvakt och missa alldeles för många lägen så var det mycket viktigt med en seger borta mot jumbon Nordmarken U. Läget inför matchen kunde varit bättre då våra stjärnor Svedin och Andreas va borta pga kurs . Men matchen genomfördes på bästa sätt då man i 2 perioder rullade ut hemmalaget och under stora perioder såg det ut som vi va en man mer på banan.Riktigt kul att man lät bollen göra jobbet idag. Efter en 4-1 ledning efter första perioden så gick man ut i 2a perioden och trodde det var klart då spelet blev bedrövligt och man gjorde inte jobbet helt enkelt och låter Nordmarken reducera till 2-4 innan paus. Men i sista perioden tar man tag i det igen och går ifrån och slutresultatet skrivs till 10-4 i Dejes favör. Mål Deje: Matte Blom 4,Daniel Larsson 2, Emil Pettersson 2,Erik Mattsson,Henrik Berggren. På lördag väntar Serieledarna Dottevik på hemmaplan ett mycket bra lag som man kryssade mot uppe i Arvika i början av säsongen och som var en riktigt underhållande match. Repris på lördag? /ses i hallen A-lag Herrar 22 jan 2013 0kommentarer