• B match 14/8

På måndagskvällen mötte vårt kungliga lag Mellby. Det blev en trevlig kväll. Vi vann med 3-0, 1-0 halvlek. Sett till hela matchen äger vi den. M kontrar lite vasst ibland, men våra spelare spelade ett vasst försvarspel över hela planen. I min 25 vänder Samir upp och dunkar vackert in 1-0 i nättaket! Vaket. I min 47 gör Saleh kyligt 2-0. Och i min 78 spelar Patrik ytterst snyggt fram Saleh som återigen kyligt gör 3-0. Slut. Vi hänger på i toppen. Isse mästerlig i mål! Trix som vanligt omutlig. Haris en luring! Man kan få araben ibland när man ser honom! Bra! Muhammer sättet inte en fot fel! Edin en go gubbe! Stark och han hörs! Lukas växer in i tempot bra. Jasmin en lirare. Saleh målfarlig och vass. Måns växer även han in i tempot bra. Nyförvärvet Patrik har mycket boll i sig. Målen kommer! Nyförvärvet Sargon gör en kanon match. Kristijan en krigare! Nyttig. Nyförvärvet Istefan blir nyttig. Het! Samir målskytt på ett vaket sätt. Arben felfri i andra halvlek. Samtliga spelare får 3 stjärnor! Tack för uppslutningen! Är glad att coacha er! Unge domaren Hamez Al Sherkeh gör en klart godkänd insatts. Lilla jag nöjd. Bengtsson då? Jodå. Åker mot Gävle med ett brett leende! Nu laddar vi för vårt stolta A-lag inför match fredag i Örslösa. Kom och stötta! Ska vi säga så? Seniorlag Herrar 15 aug 2023 0kommentarer
  • A-match 8/7

Levene/Skogslund-Corner 8-0! Detta dystra resultat kom igår. Som alla förstår hade vi ingen chans. Det finns dock flera orsaker. Spelare på semesterar, spelare som inte dök upp mm. Vi for med 11 spelare, Gjergi kommer så vi blir 12. Skada på Sebastian när han sträcker sig efter tvkontrollen på fredagen, Arben ljumskproblem, så vi är hårt drabbade. Inte mycket positivt att skriva om. Jodå! Vill ge våra spelare en bamsekram för att ni ställer upp! Kenny chanslös. Muhammer vass. Goran en jätte. Arben stark, trots ajaj. Trix omutlig. Anas en litare. Bajro kylig. Blom het. Saleh finurlig. Sebastian stark trots ajaj. Fidde skapar oreda. Gjergi gör det bra. Domare har jag glömt vem det var. Nu läker vi skador och tar lite ledigt. Vi möter Tun det 7/8 och spelar 28 min! Lilla jag besviken och tycker VFF inte har bra timing med att lägga match mitt i semestern! Bengtsson då? Lika besviken som alla andra! Trevlig sommar alla i underbara Corner! Ska vi säga så? 🔆 Seniorlag Herrar 9 jul 2023 0kommentarer
  • A-match 30/6

I fredags mötte vi Rackeby. Och det blev till slut en bekväm seger med 6-2, paus 3-1. Dock var R idoga att ställa till det för oss. Unga löpvilliga spelare har dom. I min 11 gör vi 1-0. Inkast Blom, nickskarv Goran och Sebastian nätar! Blott 2 min senare kommer 1-1. Vi styr matchen och i min 44 går Sebastian i djup och gör 2-1 snyggt! Minuten senare sätter Goran 3-1 på en retur! Efter 4 min i andra halvlek blir R-s målis utvisad. Hårt dömt tycker jag, straff och Bajro sätter 4-1! I min 68 sätter Egzon L 5-1 efter starkt jobb av Fidde. Och i min 74 sätter Sebastian 6-1. I min 89 gör R till 6-2! Slut. En väl genomförd match. Trix urstark. Arben magisk. Egzon ljuvlig. Edin njutbar! Saleh vass. Goran magisk! Blom finurlig! Ligger bakom mycket! Sebastian kung på plan! Oerhört vass! Bajro duktig. Jakob mästerlig målvakt! Selle en go lirare.Muhammer gör en perfekt debut! Lugn. Fidde lirare och stark. Kristijan gör ett bra jobb. Sebastian, Goran, Trix lite extra plus. Men alla gör en kanonmatch! Domare Oscar Fyhr en coming domare. Bra!Nu är vi med i toppen! B-laget spelar på måndag innan A-laget avslutar vårsäsongen på lördag i Levene! Kom och stötta och hjälp laget till 3 poäng! Lilla jag nöjd. Bengtsson då? Väldigt nöjf! Trevlig helg! Ska vi säga så? Seniorlag Herrar 2 jul 2023 0kommentarer
  • Ref 27/6

Vårt stolta A-lag bjöd upp till dans igår mot Saleby/Järpås som inte hängde med! Vi vann med 10-3, efter 5-1 i paus. Vill ge S/J en eloge att dom inte tappade fattningen. Kan lätt bli grinigt när målen ramlar in. I min 7 slår Trix ett inlägg som Selle gör 1-0 på en retur. I min 19 kommer 1-1. Snöpligt. Dock gör vi 2-1 i min 21. En bra slagen hörna av Bajro nickar Goran in bollen i mål. Och i min 30 kommer 3-1. Även detta efter hörna av Bajro som Fidde trycker in bollen. I min 34 slår Blom in en vacker passning som Aldin bara kan slå i mål, 4-1. Och i min 44 slår Arben en utsökt delikat passning till Blom som kyligt sätter! Paus. Det kunde varit större siffror, men en bra halvlek. I andra halvlek kommer 6-1 i min 46 efter Blom serverat Selle en ljuvlig boll! I min 52 kommer 6-2 efter lite strul. 7-2 i min 59 kommer efter Fidde tagit tag i bollen och rusat igenom försvaret! Snyggt! I min 61 kommer 7-3 efter hörna. Självmål i min 65 gör ställningen 8-3. I min 79 gör Fidde 9-3. En urstark prestation! Vackert! Och i min 83 kommer årets mål på Stenporten! Selle viker in från högerkanten och bombar in 10-3 i krysset! Ofattbart snyggt! Slut. 3 sköna poäng och vi har häng på topplagen! Kenny stabil som vanligt. Chanslös på målen. Trix stor,stark och tuff! Elvis gigant! Arben mästerlig första halvlek! Magiska passningar! Jasmin njutbar att se. Blom hypervass! Aldin finessrik. Bajro har magiska fötter! Saleh vass. Goran en bjässe! Urstark! Selle fantastisk! Vilket mål! Kristian idog och bra. K finurlig och vesselsnabb. Fidde kungen! Edin en juvel! Gör allt rätt! Gjergi sliter på bra. Nära målskytt. En mycket bra match av samtlig spelare. Publiken njöt tror jag. Vill inte framhålla någon spelare. Ni är bara bäst alla! Domare Enver Sutovic bra. Lilla jag fullkomligt lyrisk! Bengtsson då? Jodå. Hela karln var i exstas! Nu laddar vi för match hemma för A-laget hemma på fredag mot Rackeby! Kom och se och njut av Corner! Ska vi säga så? 🔆 Seniorlag Herrar 28 jun 2023 0kommentarer