23 augusti 2017
19:00

Carlstad FC

Referat: Alkvetterns IK - Carlstad FC

CFC hade hyggligt gott mod efter 4-4 mot Filipstad 2 men skulle få en tung afton mot Alkvettern, som vi på förhand visste var ett homogent hårt arbetande lag med ett fint och enkelt grundspel.

Första halvleken var dock inget artt komma ihåg på en tung med fin gräsplan. Vi hade väldigt svårt att försvara oss på fasta och inlägg och målen trillade in alltför enkelt. 0-5 i paus, inte godkänt! Ingen rolig afton för Olsäter som fick vikariera, återigen, i mål.

I paus satsade vi på att få fårt på ytterspelet, satte ut Simon och Joel på kanterna, och försökte få in mer tyngd i mitten. Vi spelade upp oss betänkligt och Olsäter fick göra 1-5 på straff som plåster på såren alla målvaktsinsatser, och Libeck satte distiskt 2-5 på ett inspel från Patrik. Tyvärr fick vi inte hålla nollan i andra, utan ett så kallat "skrattmål" släpptes in i slutet av matchen.

Nya tag mot Villastaden 3, och i och med helgen borde alla vara tillgängliga i truppen.