• Referat: Nyhammars IF A - Bullermyrens IK U

Vi möter ett lag som är hetare och starkare än oss i första halvlek. Vi gör dessutom misstag som leder i princip alla Nyhammars mål i första halvlek och det har vi inte råd med mot topplagen i serien. Det var samma sak hemma mot Falu BS. Vid första målet tappar vi bollen på mittlinjen och det blir mål på en omställning. Andra målet orsakas av en frispark vi ger bort i ett farligt läge på grund av en slarvig hands och sedan hänger vi inte med våra markeringar på frisparken. Tredje målet har Hamid läge att ta upp bollen och lugna ner tempot, men skickar istället bollen i panik upp till en motståndare. Några medstudsar senare för Nyhammar ger ett fritt skottläge och 3-0. Fjärde målet kommer efter en riktigt dålig rensning i vårt straffområde till en fri mittfältare som rullar bollen stolpe in. Vi hade även ett par riktigt bra lägen i den första halvleken. Vid ställningen 1-0 har Prince ett friläge som Nyhammars målvakt kommer ut bra på och räddar. 1-1 där och läget hade blivit ett annat. Spelmässigt försöker vi spela vårt spel och rulla boll i första halvlek, men gör som sagt lite för många enkla misstag i den när vi har bollen och dessutom gör Nyhammar det bra i sin press där de är aggressivare och hetare än oss i närkamperna. Vi får ta med oss att vi spelar 0-0 i den andra halvleken där vi trots en man kort i 25 minuter ändå dominerar bollinnnehavet och kunde ha gjort något mål framåt. Såklart lite beroende på att Nyhammar gjorde en del byten och gick ner sig i tempo. Smolk i bägaren att vi återigen åker på en skada på en spelare när Axel efter knappt fem minuter spelade blir fult attackerad av en motståndare. På gränsen till rött kort tyckte vi, men domaren plockade konstigt nog inte ens fram det gula. +++ Fredrik Zetterström ++ Abshir Elmi + Meron Michael Rezene PS. Det är Jocke som har satt betygen DS. U-lag 24 aug 2020 0kommentarer
  • Referat: Bullermyrens IK U - Ulfshyttans IF A

En match vi borde ha fått med oss minst en poäng ifrån. Vi får inte till vårt eget spel på hela matchen egentligen, men är stabila i vår defensiv och giftiga i omställningar under första halvlek. Tyvärr släpper vi in ett mål på kontring bara någon minut före paus, vilket gör att Ulfshyttan får vittring när vi kunde ha haft en tvåmålsledning med oss in till halvtid. I den andra halvleken får Ulfshyttan mer att säga till om, men det känns ändå som att vi har kontroll. De får till slut göra hela tre mål på eller i anslutning till fasta situationer. Vi släpper till fyra klara lägen under matchen på att vi inte är på rätt plats och gör klart jobbet i samband med fasta situationer. Två gör de mål på, en går klockrent i stolpen och på ett läge gör Hamid en jätteräddning. Det är för dåligt av oss och något vi måste jobba på att förbättra under kommande träningar. Vi kvitterar till 3-3, men i anfallet efter får Ulfshyttan en frispark som de sätter i mål och därefter klarar vi inte av att resa oss igen. Sett till hela matchen kan man säga att vi skulle ha gjort fler mål på våra chanser, men det är för svagt att släppa in 4 mål mot ett lag som Ulfshyttan. Och det är svårt att vinna fotbollsmatcher när det läcker så pass mycket bakåt. +++ Milkias Michael Rezene ++ Rafat Khaled Bies + Ciise Mohamud Mohamed U-lag 17 aug 2020 0kommentarer
  • Referat: M.I.L - Bullermyrens IK U

Rättvist resultat sett till att lagen ägde varsin halvlek, men vi kunde ha fått med oss alla 3 poängen hem. Planen var stor och tungsprungen med tjockt och lite för högt gräs. Vi gör en ganska dålig första halvlek spelmässigt och MIL sätter konsekvent långa bollar från sina mittbackar över vår backlinje. 1-1 i paus får vi vara nöjda med sett till prestationen. I den andra halvleken spelar vi bättre med boll och får bättre kontroll på mittfältet. MIL gör ändå 2-1 på frispark med 3 minuter kvar, men vi forcerar och lyckas kvittera och har även ett jätteläge att göra 3-2 precis innan slutsignalen. Totalt sett får vi ändå vara nöjda med en poäng då vi bara gör en bra halvlek och vi saknade ett par tongivande spelare på grund av skador. +++ Isak Bolin ++ Sakariye Mohamed + Abshir Elmi U-lag 14 aug 2020 0kommentarer
  • Referat: Bullermyrens IK U - Falu BS FK

Match mot ett förväntat topplag i serien och vi visste att det skulle bli en tuff match att ta poäng i. Tyvärr bjuder vi på två mål i den första halvleken efter två felpassningar på egen planhalva, varav det ena redan efter 8 minuter. Vi kvitterar däremellan på straff och spelmässigt är det jämnt, men inget av lagen skapar så mycket farligt på egen hand. I andra halvlek lyckas Falu BS göra 1-3 lite turligt efter en hörna och när sedan Amir utgår skadad och våra motståndare i anfallet efter gör 1-4 p.g.a. att vi inte är på tå i försvaret så är matchen avgjord. Vi släpper in ytterligare ett mål innan matchen är slut på grund av att vi är okoncentrerade på en frispark. Inget att säga om förlusten, vi möter att lag som för dagen är en klass bättre än oss på det mesta. Dock blev siffrorna något för stora sett till matchbilden. Vi har genom hela matchen svårt att skapa något riktigt farligt framåt och fastnar oftast innan vi kommer till målchans. Matcherna duggar tätt så vi tar nya tag till veckan med bortamatch mot MIL på torsdag. +++ Christian Kaddik ++ Abshir Elmi + Amir Heydari U-lag 10 aug 2020 0kommentarer
  • Referat: IF Vikapojkarna - Bullermyrens IK U

Ett svår bortamatch som vi lyckades få med oss alla tre poäng från efter en stark laginsats. Det var inte alltid bra, det var inte alltid snyggt, men när vi rullade boll på få tillslag var vi det bättre laget. Vi hade också kunnat stänga matchen tidigare när vi hade 3-1, men Vikapojkarna reducerade och skapade spänning mot slutet. Vi kostade också på oss att missa en straff. Missa och missa, Jesper skickade bollen över målet och halvvägs ner till Siljan. Matchens behållning var annars Alex läckra frisparksmål till 0-1, smäck i första krysset. +++ Andy Lundin ++ Kristoffer Karlsson + Alexander Karlsson U-lag 7 aug 2020 0kommentarer