• Referat: Brunflo FK - IFK Östersund 2

En tung förlust där vi i första halvlek har god koll på deras forwards som ofta får bollar i djupet att löpa på. Backlinjen tillsammans med mittfält får jobba mycket men gör det riktigt bra och vi sticker upp i några chanser men det är en jämn första halvlek och därför känns det extra jäkligt när de får göra 0-1 precis innan halvtid. Kändes inte alls bra men vi är positiva i halvtid och ser många bra delar vi gör, pratar om att försöka lyfta upp spelet bakom deras backlinje för att hota mer på kanterna och vi får till ett bra spel men avsluten blir för tama eller för långt håll. Ännu surare när de gör 0-2 på en boll från kanten som får en konstig bana som går över Irma i bortre burgaveln. Ett test med 3 anfallare för att sätta en ännu högre press ger ytterligare chanser men det är en sån match där bollen inte studsar rätt. Surt att torska andra matchen i rad där vi gör en bra prestation och verkligen kämpar hela vägen in i 90 minuter. Moa får guldskon och påfyllning i chipsförrådet efter en stabil insats med många bra aktioner även offensivt. På lördag styrs bussen mot Selånger och möte mot laget som av många ses som potentiell seriesegrare. Första matchen för året på naturgräs vilket alltid är en spännande historia. A-lag Damer Fotboll för 15 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Brunflo FK2 - Frösö IF 2

Premiär även för division 3 serien mot Frösö IF hemma på Åkreäng. Snack innan att försöka ha ett högt bolltempo men samtidigt värdera våra aktioner. Första 30 spelar vi riktigt bra med fina kombinationer och får utdelning genom Emilia på en fin pass från Agnes. Vi fortsätter att rulla boll och skapar en hel del chanser och får till en hel hörnor dör vi är nära ett antal gånger innan Irma nickar in 2-0 på ett inlägg från Christina efter en hörna som vi låser kvar bollen. Vi fortsätter trumma på och Agnes gör såväl 3-0 och 4-0 innan visslan ljuder för halvtid. Lite mer stressat i början på andra där vi slår bort en hel del passningar men skapar ändå en hel del chanser och Amanda får göra 5-0 i den 70:e minuten och strax efter får Julie göra 6-0. Vi har ett antal hörnor där vi är riktigt nära flera gånger och blir symptomatiskt att Christina får avsluta målskyttet med att slå in en hörna direkt. Dagens guldsko gick till Alex för ett lugnt och stabilt mittfältsspel.. Nästa match är derby i div 2 hemma mot IFK Östersund på måndag kl 19:00. Välkomna då! A-lag Damer Fotboll för 19 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Heffnersklubban BK 2 - Brunflo FK

En riktigt tung förlust i dagens bortamatch mot Heffnersklubban. Vi hamnar i ett tidigt underläge och får kämpa hela halvleken med dels en lågt stående sol och extremt snabba forwards med djupledsbollar där vi hela tiden fprmspringa felvända och aldrig kan etablera något spel offensivt. De gör 2-0 och det känns riktigt tungt på alla sätt och vis. Därför känns det riktigt skönt när Saga kan reducera till 2-1 och vi kommer till några lägen och får lite koll på deras löpningar. I andra startar vi bra och har några riktigt bra chanser men tyvärr för de göra 3-1 och just då känns det faktiskt som vi har lite oflyt. Trots detta fortsätter vi att jobba hela tiden och har några riktigt vassa chanser, bland annat en boll som dansar på mållinjen. Några inlägg som sparkas bort eller hamnar strax utanför Vi tar med oss andra halvlek där vi får,till det spelet vi vill Millan får guldskon för sitt slit. Nya tag på torsdag där division 3 gör seriepremiär hemma på Åkreäng mot Frösö IF kl 19:00. Välkomna A-lag Damer Fotboll 6 maj 0kommentarer