• Referat: Frösö IF - Brunflo FK

Sen kvällsmatch mot Frösön som vi rivstartade innan publiken hann sätta sig med ett straffmål av Alsing redan i den 2:a minuten efter att Klara rivits ner i straffområdet. Vi startar ungefär som mot KD med ett bra passningsspel och rörelse under de första 20 minuterna men efter att Klara gjort 0-2 så börjar vi slarva, tar felbeslut och låter Frösön komma in i matchen. Starkt ändå att hålla emot fram till halvtidsvilan där vi pratar om exakt samma sak som mot KD, ta det lugnt, ligg rätt i positionerna och den gamla klyschan låt bollen göra jobbet. Därför är det skönt när Mika sätter 0-3 på en djupledsboll av Amina. Vi kontrollerar matchen resten av halvleken och skönt när Saga Å får göra sitt första mål i den gula tröjan och fastställa slutresultatet till 0-4. Fortsatt har vi svårt att hålla bolltempo under längre tid och tappar boll i fel lägen vilket gör att vi får arbeta mycket med att återerövra bollen men skönt att vi kan komma in i det igen. Tätt på given med genrep inför division 2 premiären på lördag mot Ope klockan 12:15 på Åkreäng. A-lag Damer Fotboll för 9 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Brunflo FK - Krokom Dvärsätts IF

Hemmapremiär på ett kylslaget IP mot seriekollegan KD. Vi började riktigt bra första kvarten med ett lugn i spelet och fina kombinationer. Sen tappar vi spelet och blir för långa samtidigt som vi slår för svåra pass och kladdar med bollen i helt fel läge. Paus och snack om att komma tillbaka till grunderna och ha tålamod. Andra halvlek fortsätter med ett bitvis bra spel och lite mindre misstag och i den 60:eminuten gör Ida sitt första mål för damlaget när hon håller sig framme i helt rätt position på en pass från Alex. Efter målet spelar vi bra en stund och med en fin pass från Aina ökar Becca på ledningen till 2-0 med ett välplacerat mål med högern. Sista kvarten kontrollerar vi relativt väl och kan ta en komfortabel seger i aprilkylan. Nästa match redan på onsdag mot Frösön på Lövsta kl 20:00 A-lag Damer Fotboll för 14 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Remsle UIF FF - Brunflo FK

Dagens bortamatch mot Remsle på Nipvallen slutade med en förlust med 5-3 efter underläge med 3-2 ihalvrid. Vi hade under första halvlek svårt att få stopp på deras uppspel och bollar bakom vår backlinje. Trots det hänger vi med bra i målprotokollet efter ett tungt skott nere vid stolpen av Liv på Emilias hörna. Agnes slår en frispark direkt i mål från 25 meter. I paus pratar vi om hur vi ska få ordning på spelet och gör några enkla förändringar mest i vårat tänk hur vi spelar och får utdelning genom Emilia på straff som hon sätter säkert efter att själv ha blivit fälld. Tyvärr orkar vi inte med mer reducering utan de kanavskuta målskyttet till 5-3 i slutet på matchen. En välspelad match där vi får oss en rejäl genomkörare mot ett lag som vann sin div 2 serie i fjol. A-lag Damer Fotboll för 20 dagar sedan 0kommentarer