19:00

Borrby IF

Referat: IFK Ystad FK - Borrby IF

IFK Ystad - Borrby IF 4-1 (1-1)

Det blev ingen repris på BIF:s hemmavinst mot IFK Ystad utan denna gång var IFK för starka. De började i ett rasande tempo och pressade ned Borrby under de första 15-20 minuterna. Därefter fick BIF mer att säga till om och pressade Ystad högt upp på deras planhalva. Därför kom 1-0 lite olyckligt. Men vi kom snabbt tillbaka och reduceringen slog Jacke snyggt in. 1-1 stod sig halvleken ut.
I andra halvelk så gick IFK upp till 2-1 efter 55 minuter, då vi tappat boll på egen planhalva. Borrbypågarna försökte och försökte få till avslut, men den sista passningen gick inte fram/till rätt adress. Runt matchminut 80 så utökade IFK Ystad ledningen till 3-1 och 4-1 föll med matchens sista spark.
Nu får vi hoppas att alla spelare snart är hemma från semestrar samt skade- och sjukdomsfria. För nu duggar matcherna tätt och redan på torsdag är det dags för hemmamatch mot Brösarps IF.