Spjutstorps IF

Referat: Borrby IF - Spjutstorps IF

Borrby IF - Spjutstorps IF 1-3 (1-2)
Målskytt: Casper Nilsson
I denna matchen var vi på tårna direkt och började bra. Efter cirka 10 minuter kunde Casper ge oss ledningen efter ett snyggt anfall. Därefter fortsatt vi spela hyggligt och bjöd på bra fotboll. Därför kom Spjutstorp kvittering lite ologiskt. Dock ska det sägas att det var ett snyggt inlägg och en perfekt nick i Rasmus vänstra hörn. Sedan hade vi ett par bra chanser och bl.a. en tveksam avvinkning för offside. Spjutstorp unga garde var pigga och hotade oss flera gånger innan de även gjorde 1-2. Detta resultat stod sig halvleken ut.
Även i andra halvlek började BIF riktigt bra och bl.a. hade Casper ett avslut och Ludvig en farlig nick som kunde resulterat. Spelet jämnade ut sig ju längre halvleken gick och det var lite halvchanser på båda hållen. Det som skulle bli matchavgörande för Borrbys kvitteringsjakt blev en utvisning efter dygt 70 minuter. Ganska omgående gjorde Spjutstorp 1-3 och matchen kändes avgjord. De sista 15 minuterna var avslagna och 1-3 stod sig tiden ut. Ingen höjdarmatch och BIF behöver plocka fram lite sisu inför de 2 sista matcherna.
Nästa match mot LIGA är hyperviktig för avgörandet i bottenstriden. Minst oavgjort så kan vi spela avslappnat i sista drabbningen mot Yngsjö.
Kom igen nu killar! Bit ihop o ge järnet i de resterande matcherna!