Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Spårvägens HF Bollskolan

Följ

Bollskolan

Följ oss för uppdateringar
Följ
Spårvägens HF
Handboll
Bollskolan

Sporrong Söndag

6 maj 2017 7 kommentarer 749 visningar
Leif Ericson Administrationsansv.
7 kommentarer
  • 7 maj 2017 Tony Nilsson

    Ett stort tack till Leif och alla er tränare som gjort helgens turnering till en succé!!! Vilken pepp och vad kul hon tyckte det var. Stort tack från emmys föräldrar Linda och Tony.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 maj 2017 Benny Jahnson

    Kan bara instämma! Ett Stort tack till alla dessa fantastiska tjejer som tränar och leder våra små tjejer med ett engagemang som är underbart att se. Att se hur ni peppar och bygger våra tjejer gör mitt hjärta varmt. Har en överlycklig och toktrött dotter härhemma. Ett Stort tack också till Leif som organiserar och leder detta på ett briljant sätt. Ser fram emot fortsättningen med detta härliga gäng! Bästa hälsningar från Angelas föräldrar Benny o Niky

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 maj 2017 Erik Sundin

    Familjen Sundin instämmer helt med tidigare kommentarer. Stort tack!! Thea var jättenöjd och ville tom avsluta med 100 kast innan hon skulle sova. 😀 Vi ses!

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 maj 2017 Robert Cedergren

    Tack för en fantastiskt trevlig och för tjejerna stärkande helg. Vilket gäng, o fighters! Lily är stolt och väldigt taggad. Extra tack till Leif och ledartjejerna, ni gör ett fantastiskt jobb med mycket själ. Vi ses på lördag igen!

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 maj 2017 Ann-Marie Almqvist

    Stort tack för en fantastisk helg. Zabrina har haft jätte kul! Bollen åkte fram så fort vi kom hem. Ammi o Kim

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 maj 2017 Robin Toss

    Stort tack Leif & alla ledare! Fantastiskt att se lagandan som byggdes upp hos dessa små men kloka tjejer. Stängde precis ned kvällen hemma efter 2 timmars extra glatt kvällsprat från Emma. Trötta men glada! Vi ses framåt!

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 maj 2017 Kim Widing

    Underbart att se dessa duktiga flickor, vilka framsteg de har gjort på så kort tid de har tränat tillsammans, vilket härligt gäng! Ett STORT TACK till LEIF och ALLA TRÄNARE / LEDARE, Ni är helt otroligt underbara och stimulerar och tar fram positiv glöd i våra tjejer. Varma hälsningar Kim o Ammi

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in