• MER-Fotboll premiär 24/4 på Sportcentrum

Spelglädjen i fokus! MER FOTBOLL är ett nytt initiativ av BKV i nära samarbete med sponsorerna Säkra och Den Gyllene Räven. Syftet är enkelt – vi vill öka möjligheterna till aktivitet och rörelse genom fotboll i Norrtälje. Det kostar inget att delta på MER FOTBOLL, och du kan välja från gång till gång vilka veckor du vill vara med. Projektet bygger på BKV´s värdegrund VARG (Vänskap, Ansvar, Respekt, Glädje), där vi lägger stor vikt vid att alla ska få vara med och känna sig välkomna oavsett bakgrund eller nivå. För vem? Alla barn i åldern 9–15 år. Det spelar ingen roll vilken nivå du spelar på, så länge du gillar fotboll. Var och när? Vi håller till på konstgräset vid Norrtälje Sportcentrum. Första tillfället är onsdagen den 24 april, sen kör vi varje onsdag under sju veckor; 1, 8, 15, 22, 29 maj och avslut den 5 juni. Vi startar kl. 15.15 och håller på till kl. 16.45, så kom gärna hit direkt efter skolan. Det är OK att ansluta senare än kl. 15.15 eller lämna tidigare än kl. 16.45. Hur går det till? Konstgräset delas in i olika matchplaner samt en övningsyta, för att så många som möjligt ska kunna delta på sin egen nivå och sätta upp övningar om så önskas. Vi tränar och spelar i blandade grupper och fokuserar framför allt på att ha kul tillsammans och lära av varandra. Ledare och vårdnadshavare kommer finnas på plats som stöd och i vissa fall hålla i övningar. Anmälan Senast två dagar innan varje träningstillfälle anmäler du dig/ditt barn via formuläret nedan. Anmäl dig gärna i god tid, då vi har ett maxantal om 40 deltagare. Först till kvarn gäller. Det är OK att ansluta senare eller lämna tidigare, vilket innebär att BKV endast kan ansvara för barn som är anmälda och befinner sig inne på konstgräset. Mer information Har du frågor om MER FOTBOLL? Kontakta BKV eller Niklas Svensson på Säkra, på tel: 070-443 93 25. Anmälan och mer information hittar ni här: https://merfotboll.se/Anmälan - Mer fotboll BKV Norrtälje 22 apr 8kommentarer
  • Förlust mot IK Frej

Om den förra matchen kan betecknas som en "kämpaseger", vad ska man då kalla fredagkvällens hemmamatch mot IK Frej Täby? Kämpaförlust? En sur förlust blev det i alla fall, där jag tycker att vi förtjänade mer. Vi startade med exakt samma lag som startade mot IFK Uppsala. Första halvlek var spelmässigt jämn och de bägge lagen turades om att anfalla, men inget av lagen skapade några heta målchanser. Därför kändes det lite orättvist att IK Frej tog ledningen på en frispark ( hands? ) precis utanför straffområdet i slutminuterna av första halvlek. Frisparken tryckes in av Frejs bäste spelare, nr. 10 Oliver Ågren. Matchen präglades för övrigt inte av något finlir, utan det var ganska hårt spel ute på planen. Andra halvlek såg ut som den första till en början, men ungefär halvvägs in i halvleken tog vi tag i spelet och började trycka på för kvittering. Vi hade många anfall, men när vi fick in bollen i motståndarens straffområde var det i princip alltid en Frej-spelare som var först på bollen och nickade/rensade bort den. Vi vann inte särskilt många andrabollar heller, vi var helt enkelt inte riktigt "där". Jag tycker ändå att vi gör en ganska bra match, men vi har inte marginalerna på vår sida idag, som Zacke uttryckte det i NT. Tyvärr fick vi ett par skador under matchen. Emil K tvingades utgå efter ungefär en timmes spel. Jag såg inte vad som hände, men han hade fotleden hårt lindad och åkte också till sjukhuset efter matchen. Josh hade ett "ihopslag" framför Frej-målet i sista minuten och blev liggande. Han fick hjälp upp till omklädningsrummet men tog sig för egen maskin därifrån. Vi kan bara hoppas att ingen av dessa skador är särskilt allvarlig och att både Eken och Josh är tillbaka så fort som möjligt. Och som ni ser på bilden så hade det ordnats ett gigantiskt ( hmmm, nåja...) tifo för Emil Freij. ( Eller hur det nu var...) Nästa match är mot Procyon på Stenhagens IP lördag 27/4. Herr A 20 apr 2kommentarer