• Bortamatch mot Dalby

Bortamatch mot Dalby och ett nytt lag för oss igen. Inleder skakigt och får inte ordning på markeringsspelet, det straffar sig och vi åker på två snabba baklängesmål inom 10 minuter. Kommer sen in i spelet och kan vara med och föra matchen lite mer. Dalby håller ledningen hela matchen men vi är uppe och vänder med ett måls skillnad. En match med mycket känslor å kamp ( =jobbig match för tränarna). Matchen slutar 8-4, men resultatet speglar inte matchen. Tränarna är mycket nöjda med det spel laget levererar! P-05/06 12 maj 2020 0kommentarer
  • Seriepremiären

En något försenad seriepremiär men efterlängtad. Vi mötte Löberöd, ett för oss nytt lag i serien. Såklart alltid ovisst hur man står sig emot nya lag. Vi kom igång riktigt bra med både försvarsspel och anfallsspel. Vi tog en stabil ledning och gick ut i halvlek med 3-0. Vi fick ändra lite i försvarsspelet pågrund av skador vilket gjorde att vi inte kunde spela vårat spel. Vi tappade även försvarsmässigt vilket gjorde att Löberöd gick upp till tre lika. Vi fick in två bollar till och Löberöd lyckades peta in i sista stund. Matchen slutade med en härlig kämparvinst med 5-4. Målen gjordes av Oscar Linde, 2 och Marcus Eriksson Garms, 3 P-05/06 6 maj 2020 0kommentarer
  • Två härliga dagar i Åhus!

Efter två dagar tufft gruppspel fick vi ge oss i kvartsfinalen i B-slutspelet mot GoF IF/Löberöds IF (2-0). Vårt lag blev belönade med Skånes Fotbollsförbunds Fair Play Pris vilket vi är mycket stolta över. Tränarna Jonas Andersson, Urban Karlén och Sebastian Linde. PS. Fler bilder klicka här: Åhus 2019 P-05/06 2 jul 2019 0kommentarer