• Förlust i Vittsjö

I Fredags åkte vi på en tung förlust borta mot Emmaljunga i Vittsjö. Vi börjar matchen nervöst och osäkert, men tar oss ändå igenom perioden med en 3-1 ledning. Andra perioden hinner knappt starta innan vi tappar denna ledning. 2 mål på de 2 första minuterna och vi sätts under hård press. Vi känns fortsatt nervösa med boll men lyckas ändå göra ett snyggt 4-3 mål. I tredje peroiden mitt under all press och nervositet så åker vi på en mycket tveksam utvisning som de utnyttjar. 4-4. Perioden fortsätter under konstant press från deras håll och till slut får de in ett av alla skott. 5-4 17:32. Sista minuterna gör vi allt vi kan för att få till något men de är väldigt skickliga på att döda tid. En besviken tränare i Båstad som tycker att vi bjuder på för mycket och sätter oss själva i skiten matchen igenom. Kanske något hård mot spelarna för jag vet vi kan betydligt bättre. På Söndag är det hemmamatch. Bromölla står för motståndet kl 16:00. Kom ner och hejja fram våra killar! IB Senior 9 okt 2023 0kommentarer
  • Premiärseger!

Vinst i hemmapremiären mot Åstorp igår. Vi pratade innan matchen om att vara påkopplade från start och att snabbt få med alla i matchen. Ledning med 4-0 efter första perioden. Och jag vågar säga att det var vår bästa period någonsin. Andra perioden var viktigt att behålla lugn och inte bli uppstressade av deras press. Den blev kanske inte så attraktiv att se på men väl genomförd som vi bara dödar. Vi tar oss även igenom boxplay på 4 minuter. 0-0. I tredje perioden gör vi 5-0 efter 4 minuter. Åstorp gör 5-1 i powerplay som vi sånär lyckas att hålla tätt i. 6-1 får vi göra i tom bur och 6-2 får de göra med 40 sekunder kvar. Väldigt nöjd tränare i Båstad. 100% i försvarspelet med snabba kontringsmål, precis vad vi pratat om och tränat på. 1-0, Claesson, ass Tobbe. 2-0, Lukas, ass Lillen. 3-0, Lukas, ass Lillen. 4-0, Jonthe, ass Leo. 5-0, Lukas, ass Leo. 6-1, Lillen, ass Martin. Jag skulle kunna hylla allas arbetsinsats idag men sticker ut gör ändå Martin i målet och Lukas med sitt hattrick. Nu väntar en vecka med två träningspass och match borta mot Emmaljunga på Fredag. IB Senior 2 okt 2023 2kommentarer
  • Seriepremiär och vidare i Skånemästerskapet

Igår på träningen kunde vi följa matchen mellan Gårdarike och Malmö i Skånemästerskapet. Vinst för Malmö och vi hade inte gått vidare. Gårdarike vinner och vi kommer ställas mot Örkelljunga (Div3) i Sextondelsfinal. Återkommer när datum är spikat. På Söndag är det seriepremiär!! Hemma i hallen kl 14:00. Vi ställs mot ett ungt och piggt Åstorp Kvidinge som trillade ur trean förra säsongen. Kom ner och stötta våra goa gubbar. IB Senior 26 sep 2023 1kommentar