• Härlig lagseger mot FCH

Båstads Gif - FC Helsingborg 4-2 En riktig lagseger kom senast mot FC Helsingborg som gästade Strandäng på Söndagen. Efter två jämna perioder, så skulle allt avgöras i tredje. Med underläge 1-2 inför sista perioden så knyter Giffens damer nävarna och vänder och vinner matchen med 4-2, efter 3-0 sista 20 minuterna. Inget snack om vilket lag som ville mest! Matchens lirare blir Elin. Giffens målskyttar Lina 2 samt Elin och Trine ett mål var. IB Dam 6 mar 0kommentarer
  • Sur förlust, men vi kommer igen

Senaste två matcherna för innebandydamerna har varit 2:an och 3:an i serien och det har varit jämna matcher, bägge två. Tyvärr nesliga förluster i en 2 måls förlust i Kristianstad samt uddamålsförlust hemma mot andraplacerade Bjärred. Oerhört jämna matcher bägge två.... 2 matcher med bra spel och som gav mersmak! Så kom bortamatchen då mot Emmaljunga i fredagskväll. Åter igen en prestationsmässigt bra match av tjejerna, och sett till matchens 60 min så borde 3 poäng följt med hem till Båstad, men nu blev det tyvärr inte så. 6-4 till hemmalaget trots en härlig kämparinsats. Målskyttar för Giffen blev Anna S, Hilla, Hanna och Lina. Vi knyter nävarna och jobbar vidare här under sportlovsveckan och siktar redan nu in oss på nästa match som är mot FC Helsingborg hemma i Strandäng Kl:13:00 Söndag 3 Mars..... Väl mött.. /Tränarna för damlaget IB Dam 18 feb 0kommentarer
  • Bra start på det nya året!

Det nya året börjar bra för oss. Vi åker ner till en svårspelad Kulladals Sporthall och ska möta Johannas gamla klubb Malmhaug. Vi startar matchen riktigt bra och som när vi senast mötte Malmhaug så tenderar detta också till att bli en jämn drabbning. En bit in i första perioden får Malmhaug en utvisning och det utnyttjar vi genom att Elin får till ett bra avslut och 1-0 till Giffen. När andra perioden startar är vi inte på tårna alls och Malmhaug gör 3 snabba mål på de första 5 minuterna i perioden. Tung uppförsbacke just då, men tjejerna knyter näven och efter bra spel och mål av Hanna och Hilla så är vi nästan ikapp... Härligt utkast/assist också av vår målvakt Ebba där på Hillas mål! Så inför sista perioden står det 4-3 till Malmölaget. I tredje perioden finns det ett lag på banan som dominerar och det är Giffen som trycker tillbaka Malmhaug ordentligt och vänder matchen helt och hållet. Genom ett bra försvarsspel och mål i sista perioden av Ida och Hilla så vänder tjejerna på matchen till en go vinst. Matchen slutar med 5-4 vinst till oss och då hjälper det ju inte ens att Malmhaug tar ut sin målvakt i slutet för att jaga kvittering. En gedigen och härlig insats av vårat Båstad gäng tack vare en kombo av bra försvarsspel, bra målvaktsspel och effektivitet i anfallen. 3 poäng och en rätt härlig hemfärd blev det denna Lördag. Som sagt... En bra start på det nya året.... IB Dam 14 jan 0kommentarer