• Herrarna vinner igen!

Backa - kroppskultur 25-18 (12-11) Det blev en härlig kamp de bjöds på denna lördag. Vi får en otroligt fin 4-0 start. Kropps tar timeout och börjar sedan jobba sig in matchen. Vi gör en del individuella misstag i anfallsspelet i första som gör att vi bara får med oss 12-11 in i halvlek. I början av andra så spelar båda lagen ganska avvaktande. Ingen vågar riktigt ta kommandot över matchen. Fram tills ställningen 16-16, då tar hajarna kommandot. Hela laget visar åter igen en otrolig moral. Vi lyfter verkligen varandra ute på banan. Detta i kombination med att vi var bättre tränade gjorde att Kropps inte orkade hänga med i vårat tempo sista kvarten. Efter 60 minuter kunde vi därför skicka två poäng rakt ner i gottepåsen. Vi har utan tvekan seriens bästa målvakter, Olle och Oskar har visat otroligt fin form under de inledande matcher. Detta i kombination med seriens bästa försvar är rena mardrömmen för vilket lag som helst i serien. Matchen lirare: Daniel Ukalovic Herr div 2 25 okt 2020 0kommentarer
  • Vinst!

HP Alingsås - Backa 19-30 (12-17) Backa sharks herrar valde under fredagen att byta ut den klassiska tacosen mot 2 poäng i Allingsås. Inledningsvis byter båda lagen mål med varandra tills ställningen är 5-6 för hajarna. Då la vi i en ny växel. De resulterar i att dom unga killarna i HP har svårt att få någon ordning på sitt försvar vilket gör att vi kan straffa dom över hela banan. När vi kliver in i andra halvlek så gör vi det med en trygg ledning (12-17). Men med förra helgen färsk i minnet så bestämde sig hajarna för att allt annat än vinst med tio mål är underkänt. I början av andra halvlek så dröjer det 7 minuter innan vi gör vårat första mål, men tack vare ett klassisk gummibands försvar och helt otroligt målvaktsspel så har vi bara släppt in 1 mål under samma period. Resten av andra halvlek blir en transportsträcka mot en kassaskåps säker seger. HP gör ett sista försök med 7 mot 6 men tack vare att Oliver Edvardsen lyckas med att på egen hand störa ut 3 spelare så är känslan att vi är en man mer. I denna period så får även Olle kasta in 2 mål i tom kasse. Matchen lirare: Jansen #10 Dagens plus i kanten - Olle Lindblom, 7 insläppta och 2 mål i andra halvlek. Dagens tips: Fokusera alltid på egen uppgift. Domarna blåser bara, dom varken coachar eller spelar. Herr div 2 17 okt 2020 0kommentarer
  • Delad poäng mot Särökometerna

Backa - Särö 25-25 (14-10) Första halvlek är väldigt bra, vi få bra utdelning på de vi pratat om före matchen. Särö har stora problem att göra mål och får verkligen slita för sina mål. Detta är en match som vi har full kontroll på fram tills minut 45 ungefär. Då har någon i Särö tagit fram trollspöet och förvandlat oss till vilsna baby sharks. Vi slutar spela försvarspel,vi missar kontringar och frilägen. Dessutom kan vi inte passa utan kastar ut bollen till inkast flera gånger istället för till kompisen. Det blev tillslut delad poäng vilket samtliga hajar var ruskigt missnöjda med. Nu laddar vi om inför ny vecka! Vi skall komma fullt förberedda till fredagsmyset i Nolhaga där HP Alingsås väntar. Dagens plus i kanten - Lindis, han fyllde flaskorna medans Patrik var hemma pga sjukdom Herr div 2 11 okt 2020 1kommentar