• Stor vinst

Nu fungerar denna sida igen! Det är ju ett sammanträffande att vårt spel fungerar igen också. Det blev alltså vinst efter två raka förluster. 2-0 i paus blev 4-1 till slut. Vår första halvlek är väldigt bra och låter Rolfstorp/Skällinge bara spela försvarsspel. 1-0 och 2-0 kommer efter väldigt fina anfall och med bra variation. Det är bara de sista minuterna av halvleken som R/S har farlig chanser och då är de desto farligare. Martin får göra ett par riktigt högklassiga räddningar. I andra är vi väldigt passiva och låter R/S trycka ned oss i eget straffområde men på vår första kontring gör vi 3-0. Allt lugnt? Nä, R/S gör direkt 3-1 och vi tvingas jobba stenhårt i försvarsspelet och för att hålla tätt. I slutet gör vi 4-1 och matchen är avgjord. Skön vinst ! Nu ser vi fram emot Glommen borta på fredag. Herrar 21 maj 2018 0kommentarer
  • Premiär vinst

Det blev vinst med 2-0 (1-0) mot Ginsten i Ullared. Ginsten börjar med att trycka på ordentligt första tio min men vi reder ut det utan att släppa till några lägen. Efter 15 min får vi en hörna som sedemera resulterar i straff till oss. Det var en tilltrasslad situation så vet inte riktigt vad han blåste för. Tyvärr gör målvakten en väldigt bra räddning och det står fortfarande 0-0. Ginsten får ännu lite energi av detta och är det spelförande laget dock utan att skapa några heta lägen. En som är het är Hampus som kommer runt på sin kant ett flertal gånger. Han tar sig också innåt i banan och sätter ett långskott i krysset 1-0. Det är halvtids resultatet. Vi känner att vi är med bra i matchen och har ett övertag på mittfältet. Vi för spelet i andra halvlek Linus har ett jätteskott som tar underkant ribba men ingen är framme på returen. Ginsten har också ett antal bra lägen som borde resulterat i mål. I slutet flytta de upp fler spelare vilket ger oss stora ytor att anfalla på. När det är en minut kvar jobbar Bobbo fram bollen till Gustav som rullar in 2-0. Ett hårt jobb ger oss tre sköna poäng i prmiären i Div 6 Herrar 16 apr 2018 0kommentarer
  • Genrep

Det blev förlust med 2-0 (2-0) mot Oskarström i genrepet inför serieprmiären i Div 6. Första målet kommer efter 4 min på hörna när vi inte var på tå och förlorde två närkaper innan bollen går i mål. Efter den starten kommer vi inte igång och vi är inte alls närvarande på planen. Känns som vi inte är på plats. 2-0 kommer på en ny hörna när det är 4 min kvar av första halvlek och går till i stort sett på samma vi som 1-0. Andra halvlek bjuder inte på något organiserat spel och vi har svårt att komma till några målchanser. Vi ger inte Oskarström några möjligheter heller innan i slutet när vi trycker på extra för att få in en reducering. Ett dåligt genrep ger en bra pemiär som det heter.............. Herrar 9 apr 2018 0kommentarer