• Matchändring

Tiden är ändrad till 19:00 Damlaget 31 maj 0kommentarer
  • Torna Hällestads IF - Askeröds IF

En perfekt fotbollsdag med tungt regn tänkte jag. Tji blev det så. Det sprack upp och blev strålande väder och hyfsat varmt. Mötet ett glatt gäng töser i omlklädningsrummet och vi går ut med klarhet i vad som skall göras. Matchen startar och det känns tryggt. Efter 12 minuter gör Maya ett nickmål på en fint slagen hörna. Sen har tydligen spöket tagit en taxi tillbaka och vi blir lite stressade åter igen och börjar tänka att detta får vi inte tappa. I och med detta blir vi lite pressade. I halvlek så skickar vi spöket på tipspromenad i skogen med en enkelriktad karta. För att i andra halvlek hittar vi lugnet igen och tar över matchen igen. Ett självmål även detta på fast situation och Felizias vackra spelmål sätter spiken i kistan. Efter detta sätter Torna Hällestad in en storoffensiv som vi krigar hårt mot för att hålla nollan vilket vi lyckas med/ ass tränare Leo Maya Andersson Felizia Barkentin Damlaget 26 maj 0kommentarer
  • Askeröd - Torns If

Inför kvällens match har vi fokus på att ta oss ur svackan vi hamnat i. Hitta tillbaka till glädjen i att spela fotboll. Lägga det negativa bakom oss och börja tro på oss själva. Börjar med att möta ett glatt lag i omklädningsrummet och tänker "bra nu bygger vi vidare på detta, så blir det bra ikväll"... Har en riktigt bra känsla när vi kommer in i omklädningsrummet. Fortsätter med positiv energi som vi får med oss ut på plan. Men det verkar som spöket har lurat runt krönet. Vi börjar lite skakigt och blir straffade tidigt och släpper in 0-1 i 11:e minuten. Istället för att trampa ner oss i träsket, tar vi klivet tillsammans och hittar äntligen tillbaka till spelet och tryggheten som vi hade i första matchen. Detta stärker oss och Wilma sätter en pärla och kvitterar till 1-1. Vi kommer sedan in mer och mer i matchen. Kommer ut med ro i kroppen till andra halvlek och vi satte "spöket i en taxi hem". Det lossnar för Felizia som gör mål redan i 48:e minuten efter det slappnar vi av och är det lag vi förtjänar att var. Hittar lugnet och bara sju minuter stänger Felizia matchen med ytterligare ett mål. Torn krigar på bra och kommer loss lite men vår trygghet stoppar dem och det blir aldrig några riktigt farliga avslut. I 71:a gör sedan Julia ett av sina klassiska högt över målvakten mål. Sen spelar vi av de sista minuterna med lugn och ro. En härlig välförtjänt vinst tjejer. Bra spelat idag. Nu är tåget på spåret igen/ ass tränare Leo Wilma Felizia Julia. Stort tack till Coop Hörby som sponsrade oss med fikan till matchen. Damlaget 17 maj 0kommentarer