Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Alsike IF F-08

Följ

F-08

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Alsike IF
Fotboll
F-08

Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

 • för 5 dagar sedan Markus Nässén

  Julia är dessvärre sjuk och får stå över träningen med F07 idag.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 8 dagar sedan Kristina Lindgren

  Toppen med samarbete med F07!

  Rapportera

  Rapportera

 • för 8 dagar sedan Fredrik Svensson

  Hej alla!
  Vi har fått möjlighet att träna inomhus med F07 vissa torsdagar i Alsikehallen mellan 16-17. Detta är ett första steg att samarbeta med F07. Ha det bra. //Fredrik

  Rapportera

  Rapportera

 • för 14 dagar sedan Johan Stenberg

  Självklart går det bra!

  Rapportera

  Rapportera

 • för 14 dagar sedan Ola Reutfors

  Hej, såg att vi hade missat sista dagen för anmälan till cupen i Rimbo. Om det går att efteranmäla så skulle Vera R gärna vara med!
  Mvh
  Ola

  Rapportera

  Rapportera

 • för 19 dagar sedan Fredrik Svensson

  Hej alla!
  Eftersom vi är många på träningen på söndagar och hallen är liten kommer vi dela truppen och köra fys utomhus med ena täten och fotboll inomhus med andra täten och så byter vi i halvtid. Därav tillse att tjejerna har med sig överdrag och skor för fysisk träning utomhus på söndagsträningarna. // Fredrik mfl.

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 okt Tove Engström

  Hej! Den 9 december är det dags för Julcupen i Rimbo och kallelse till detta har just gått ut till alla. Observera att sista svarsdatum är redan nu på torsdag 25/10. Toppen om alla hinner svara inom utsatt tid även om det är långt kvar till själva cupen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 okt Mathias Lindgren

  Jag slår ett slag för Terrängserien ikväll på elljusspåret i Knivsta. Kör direkt efter fotbollsträningen. Ikväll, tisdag är det dags för andra omgången av terrängserien. Det kostar 15 kr per gång. Man får nummerlapp och ”tidtagningspinne” och startar när man själv vill och löper ett varv på elljusspåret 2,2km. Kom och var med! Fri start mellan kl 18.30-19.30. Anmälan på plats 18.15-19.00. Om man är med ikväll och kommande två tisdagar så får man medalj vid sista tillfället efter genomfört lopp. Öppet för alla åldrar.

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 okt Maria Berglund

  Hej! Maja har varit förkyld senaste dagarna och haft ont i halsen så hon stannar hemma i morgon tyvärr. Lycka till i morgon!

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 sep Mathias Lindgren

  Det går bra. Skicka Josefine! :-)
  Mvh Mathias, MV-tränare

  Rapportera

  Rapportera