• Referat: Västanviks AIF U - IS Emtarna

En bra match från vår sida, med ett rörigt förspel till matchen. Då vi fick flera sena återbud. Vi vinner rättvist med 10-1, i en match där vi är det klart bättre laget matchen igenom. Ett stort tack till Olle.K som ställde upp som målvakt då det krisade. Bra jobbat allihopa A-lag Herrar 12 sep 2021 0kommentarer
  • Referat: IS Emtarna - Lysviks IF

Gårdagens derby mot Lysvik slutade tyvärr I en förlust med 0-3. Vi börjar matchen riktigt bra med ett lågt försvar o våra motståndare har väldigt svårt att skapa något, men det gör också att vi har svårt med vårt anfallsspel. Vi hamnar något djupt i några situationer o det utnyttjar Lysvik o gör 0-1 i slutet av första halvlek. I andra ändrar vi lite o blir något mer offensiva skapar lite lägen att kvittera, men tyvärr åker vi på 0-2 på en hörna där vi missar markering. Vi jobbar o sliter men lyckas inte reducera utan det slutar med att Lysvik gör ett riktigt snyggt 0-3 mål. Lysvik vinner rättvist dom är vassare än oss. Vi jobbar o sliter men vi räcker inte riktigt till, men vi jobbar stenhårt matchen igenom och det ska våra spelare ha en eloge för. A-lag Herrar 5 sep 2021 0kommentarer
  • Referat: IFK Sunne Fotboll U - IS Emtarna

Sunne börjar matchen riktigt bra, och vi har lite svårt att hitta rätt i våra positioner. Vi släpper lite oturligt in ett mål på frispark, sedan gör Viktor en jätteräddning men tyvärr tar returen på en av våra spelare o ställer en sunnespelare med öppet mål. Dom hinner även få in sitt tredje innan vi börjar hitta rätt. Vi gör 1-3 på ett snyggt anfall där William spelar fram Viktor. Andra halvlek börjar vi riktigt bra och styr det mesta av spelet och skapar flera heta chanser att reducera med bla friläge där bollen går i utsidan av stolpen. Dom får en omställning efter ca 20 minuter i andra och efter det orkar vi inte riktigt. Sunne vinner rättvist över 90 minuter, men siffrorna är för stora och kanske inte riktigt speglar matchbilden. Bra jobbat allihopa A-lag Herrar 1 sep 2021 0kommentarer