Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AIK P-10 Grön

Följ

P-10 Grön

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
AIK
Fotboll
P-10 Grön

Matcher

Yenny Gerschman Lagledare
 • 19 maj Mohamed Yusuf Ali

  Hej. Först vill jag säga att vi är jätte tacksamma för det jobb ni lägger ner. Tack vare er har vi ett lag. Angående diskussionen som uppkom så är det bättre att det blev avklarat än att man går runt o håller sina åsikter för sig själv. Bra att man ändå vågar ta upp saker o ting. Med det sagt så kan jag gärna hjälpa till som tränare när jag är på plats.
  Mvh Mohamed(Najiibs Pappa)

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 maj Yenny Gerschman

  Håller helt med dig Mohamed och jag uppskattar att ni är ärliga och pratar med oss. Tack för att du ställer upp som tränare, jag ska registrera det! Hälsn Yenny

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 maj Habtom Kahsay

  Jag håller med Mohammed och har förståelse för svårigheterna! Jag kan också ställa upp som tränare dem dagarna jag kan och extra tränare behövs.
  Hälsningar
  Habtom/Adams pappa

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 maj Mohammad Darafarin

  Hej. Först och främst vill jag tacka lagledare och tränarna för all den tid ni lägger ned på arbetet. Det uppskattas verkligen, såsom Mohamed säger så skulle vi inte ha vårt lag utan er. Ville ta upp diskussionen nu för att förhindra konflikter i framtiden, känns bra att vi har öppet klimat där alla kan komma med sina åsikter. Jag förstår om och när man inte svarar på kallelser i god tid blir planeringen svår. Mvh, Mohammad

  Rapportera

  Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera