Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ystads IF FF 2004 - U17

Följ

2004 - U17

Följ oss för uppdateringar
Följ
Ystads IF FF
Fotboll
2004 - U17

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 16 aug Joachim Orrenius

  Hörni, ibland är det extra roligt att se på fotbollsmatcher. Igår var en sån dag. Alla vi runt Norrvalla IP:s sidlinjer bjöds på snygga mål, distinkta brytning, eleganta fotparader och massor av fantastiska krigarinsatser över hela plan. Två gånger vänder ni tvåmålsunderläge med en man mindre och gör dessutom sex mål mot riktigt bra motstånd. Vilken kollektiv laginsats! Grattis, jag är jätteimponerad! I slutet av matchen börjar deras målvakt och en av ledarna tjafsa med varandra varpå målisen avslutar diskussionen med: ”Jag ska inte spela fotboll mer”.

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 feb Ella

  Ella Pedersen

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 okt 2020 Petra Rasmusson

  Tack Paula!

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 okt 2020 Paula Rydholm

  Ett helt gäng kläder följde med Justus hem efter matchen igår i Ängelholm. Maxis och Maltes långärmade träningströjor, Axel Bs långbyxor samt en st oidentifierad matchstrumpa. Samtligt tvättat och hänger på sträcket ;)

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 dec 2019 Christina Lund

  Hej på er!
  Maxi är av med sina långa blå Yif träningsbyxor och de är spårlöst försvunna.. kanske har de råkat komma med hem till någon annan efter träningen i onsdags? Skulle ni vilja kolla om ni har byxor med #36 hemma? Tack på förhand..

  Rapportera

  Rapportera

 • 13 okt 2019 Jimmie Andersson

  Grattis till seriesegern!

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 maj 2018 Bengt Annerfeldt

  Hej alla i YIF P04!

  Boende Gothia Cup

  Jag har ett bokat boende - lägenhet med fyra sovplatser hos Slottsskogens Vandrarhem söndag 15/7-fredag 20/7. Utcheckning fredag 20/7. Kostnad för detta är 8125 kr inkl parkeringsplats för 3 dygn. 7900 kr utan parkering.

  Är det någon kanske som inte har ordnat boende som kan tänka sig dela detta boende med mig? Om inte kommer jag boka av detta och ordna boende på annat sätt. Svara gärna så fort ni kan.

  Mvh

  Bengt Annerrfeldt

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 dec 2017 Ola Blomkvist

  Hej!

  Jag skulle vilja tipsa er i Ystads IF FF P04 om att Real Madrid kommer till Båstad i sommar (v26) och arrangerar en fotbollsskola för tjejer och killar i er ålder. Ni får träna med coacher från Real Madrids akademi under ett par roliga och lärorika dagar. Ni får träna på samma sätt som ungdomslagen i Real Madrid. Fotbollsskolan brukar bli fulltecknad snabbt och redan nu är ca hälften av platserna bokade så dröj inte för länge med er anmälan. Läs mer och anmäl er på www.frmclinicssweden.com.

  Vill även tipsa om att Tottenham Hotspur kommer till Göteborg i påsk (hålls i inomhusarenan) för en liknande fotbollsskola. Läs mer här: www.coachenevents.se

  Med vänlig hälsning
  Ola Blomkvist

  Rapportera

  Rapportera

 • 13 aug 2017 Bildburken.se

  Ni har väl inte missat bilderna från EskilsCupen 2017 på www.bildburken.se

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 aug 2017 Henrik, Pojkfotboll i Skåne

  Hej!
  Vi har intervjuat er ledare Anna Björklund, ni hittar hela intervjun här

  https://pojkfotboll.wordpress.com/2017/08/09/intervju-med-anna-bjorklund-ledare-ystads-if-ff-p04/

  / Henrik
  Pojkfotboll i Skåne

  Rapportera

  Rapportera