Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ystads IF FF

Följ

Ystads IF FF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Kontaktinformation

Namn Ystads IF FF
Adress Saltsjöbadsvägen 27
Postadress 27139 Ystad
Telefon 0708-135813
E-post niklas.bjorklund@yifff.se
Swish 1233352309
Kontonr Bankgiro 384 - 6698

Om Ystads IF FF

Som fotbollsförening vill vi arbeta för att vara en hållbar förening för alla, som ger våra ungdomar möjligheten att utvecklas till goda fotbollsspelare och kamrater. Våra ledord är glädje, gemenskap och utveckling. Sportsligt vill vi ge våra ungdomar en fotbollsutbildning av hög kvalité och som ger bästa möjliga förutsättningar för spel i föreningens representationslag som en del i deras fotbollskarriär.

Idag är vi över 400 barn och ungdomar i verksamheten samt ca 40 aktivitetsledare. Dessutom har föreningen en barncoach, Anna Björklund, vars uppdrag är att coacha ledare och barn i fotbollens spela, lek och lär samt YIF FF:s vita tråd. Anna är även ungdomsansvarig i föreningen och jobbar med att koordinera verksamheten från boll & lek till vårt äldsta ungdomslag U19.

Vi har valt att starta vår verksamhet vid 5 års ålder och Hans Nilsson Dahlin är ansvarig för uppstarten av nya barngrupper. Vi tränar en gång i veckan under lördag förmiddag.

För att utveckla verksamheten ytterligare ett steg har föreningen inför 2021 satsat på att anställa Tony Ard med uppdraget att coacha ledare och spelare i spelformen 11 mot 11 med målet att förbereda spelarna för spel i föreningens representationslag.

Dessutom har Linus Dehman anställts för att jobba med både ungdomsverksamheten och seniorverksamheten. Linus spetskompetens är videoanalys och kommer jobba med detta såväl på gruppnivå som individuellt. Linus kommer även ha coachningsansvar för U19.

Föreningens representationslag spelar i div 4 och vi har som mål att klättra i seriesystemet med fokus på spelare som fostrats i vår verksamhet. Idag har vi inget damlag men just nu är vi planeringsstadiet för en damsektion och struktur för hur uppstarten av vårt damlag ska fungera och bygga på våra egna produkter.

Utöver fotbollsverksamheten driver Ystad IF FF en del arrangemang som Midsommarfirandet på Saltsjöbaden, Team Sportia Cup och MFF sommarfotboll på Sandskogens IP. Vi är dessutom engagerade i en del samhällsengagemang som TAGE-hyllan, Sommarlov i Fridhem, lovaktiviter samt ett samarbete med en skola i Sierra Leone.

I denna organisationen tar vi hjälp av vår Vitamingrupp som i huvudsak består av föräldrar men har vi flera fantastiska eldsjälar och vi har såklart plats för fler! Förutom styrelsen så har vi några nyckelpersoner som bör nämnas. Stig Olsson som trots sin ålder driver Midsommarfirandet, Frans Karlsson som jobbar i teamet kring arrangemanget Team Sportia och Jocke Andersson som är föreningens alltiallo. Ovärderilgt jobb!

Vi välkomnar er till Sandskogens IP för ta del av vår förenings fantastiska verksamhet!

Heja YIF FF!! Tillsammans är vi starka!!