Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Westerviks BS

Följ

Westerviks BS

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Westerviks BS
Westerviks BS

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 13 feb 2018 Kenneth Rylander

  Jag måste tacka för ett vänligt mottagande och trevligt umgänge.
  De ska bli roligt med fortsatt träning och senare kanske tävlingar.
  Men jag har mycket att lära.

  MVH
  Kenneth Rylander

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 feb 2017 Ulf Erlandsson

  Visa nu var skåpet ska stå imatchen🎉

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 nov 2014 Lars Zeed

  Hej, Lennart och tack för Dina synpunkter!
  Önskemålet om en "bättre framförhållning framgent" är något vi inom tävlingskommittén ständigt brottas med.

  I den nu aktuella matchen mot Loftahammar är det WBS som bjuder in. Spelprogrammet ger lagen veckorna 44 & 45 på sig att spela matchen. V 44 kunde inte Loftahammar få ihop lag. WBS kunde då gjort det enkelt för sig! Kan inte Loftahammar den dagen vi bjuder in, så får man väl lämna WO och WBS "vinner" med 13-7.
  Det är väl inte så man vill vinna/spela sina matcher!
  Datum för matchen beslutades då till den 5 november (på tid som onsdagsgruppen spelar) men tyvärr klarade man inte detta datum heller. Dock och tyvärr, klarade man av att spela den 6/11 och vi försökte lägga matchen Kl 12:00, vilket man inte klarade av.

  Tävlingskommittén försöker att lägga alla tävlingar på onsdagar, vilket innebär att de medlemmar som bara kan träna på onsdagar har begränsade möjligheter att spela boule!

  Tävlingskommittén/gm
  Lars Zeed

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 nov 2014 Lennart Engren

  Hej - fick veta att vår speltid nu på torsdag mer eller mindre får ställas in p.g.a. en tävling som normalt skall hållas på onsdagar. Att tilldela oss endast tre banor med ca 20 spelare är inte bra. Beslutet väckte ingen positiv respons skall Du veta. Det borde gå att ordna på ett bättre sätt. Enligt några sagesmän lär det inte vara första gången detta har hänt.
  Många av oss har andra aktiviteter som till viss del styrs av våra träningstider på tisdagar och torsdagar. En önskan om en bättre framförhållning framgent hälsar Lennart Engren m.fl

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 apr 2014 Jan-Erik Karlsson

  Man blir förvånad vilket angagemang man kan visa och värna om yrkesverksammas möjlighet att få en möjlighet att deltaga i KM. Tyvärr Ulf har du rätt alla våra medlemmar har uppnått en aktningsvärd ålder utom en hedersmedlem, som tyvärr har lämnat oss för att få en möjlighet att tjäna sin nya klubb. Men låt mig bara klargöra att du har tyvärr helt fel när du påstår att vi är en klubb för bara pensinärer. Låt mej få återkomma nu när vi fått våran nya anläggning och kan vända os till ungdomar och övriga boule intresserade i Tjust, så är dom varmt välkommna till Westerviks BouleCenter där vi skall välkommna dom med öppna armar och jag lovar dej att vi då skall tillmötesgå dina anmärkningar
  Jan-Erik Karlsson

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 apr 2014 Ulf Jönsson

  Jag läste med häpnad under rubriken tävlingar att ALLA KM startar klockan 15 00 med samling 14 30. Är det så att WBS utesluter alla som fortfarande är yrkesverksamma och inte kan tävla på dagtid.
  Jag har i och för sig inte lästa alla styrelseprotokoll och kanske missat att WBS numera är en förening enbart för pensionärer.

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 nov 2013 Janne Karlsson

  Tack tävlings kommitten för ett fantastiskt väl genomförd tävling och en fantastik soppa och bröd inte förglömma tårtan.
  Starkt tjejer att sätta killarna på plats GRATTIS

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 sep 2013 Bert Lindesfeldt

  Kul sida ni har, besök gärna vår sida www.laget.se/Tuna_bouleklubb
  Vi har 5 banor i Tuna, kommer att bli 6 nästa år.
  Kanske ett utbyte med er ?
  Med hälsnin Bert

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 jun 2013 Stephane zaklada

  Stor grattis för en imponerande andra plats på DM trippel Inge Ann Catherine o Torbjörn tack att ni vågar att spela öppen klass det var en trevlig stund att spela mot er i finalen .

  Rapportera

  Rapportera

 • 25 mar 2013 Lars Zeed

  Ett arbete som ofta sker i det tysta, det är exvis det som Birgitta Mårtensson & Anita Spjut gjorde till söndagens tävling Ägglägget! Man tillverkade ett stort antal äggamackor! Dessa båda damer förtjänar ett riktigt stort TACK SKA NI HA FÖR ETT HIMLA BRA JOBB!

  Rapportera

  Rapportera