• Referat: Garphyttans IF - Vretstorps IF

Match mot Garphyttans IF på Kilsbergsvallen. Planen var hård och ’svårspelad’. Ganska mycket ’ställningskrig’ i första halvlek , men en del målchanser för båda lagen. I 40:e minuten gjorde hemmalaget 1-0. I andra halvlek hade VIF ganska stort bollinnehav , utan att lyckas göra något mål. Det var flera ’ nära mål’ chanser. I slutet av matchen hade vi två spelare, födda 2008, på planen. Aref, som spelade hela matchen, och Love. Senior Herrar för 13 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Mariebergs IK 2 - Vretstorps IF 2

Reservlagsseriens 2:a match spelades även den hemma på Frediksberg då Mariebergs plan var i sämre skick! Tätt mellan våra macher nu ( 6:an i torsdags och nästa på onsdag ) så vi matchade våra spelare enlig plan, med några förbestämda byten i paus Vi gjorde 1-0 genom Alexander Strömberg framspelad av Alxenader Eklund, mentalt viktigt i 44:e minuten Marieberg kvitterade via en frispark i 62:a minuten. Vi gjorde ytterligare några byten sista 20 och till sist kunde Joakim Hallman skyggt placera in 2-1 efter grovjobb av Hampus Johansson på vänsterflanken ( ja de är båda måålvakter till vardags : ) ) och bra aggrivisitet av oss att hålla kvar bollen i deras straffområde. Spelmässigt/bollinnehav en jämn match. Soligt och nästan vindstilla så domaren la in en extra vattenpaus i varje halvlek Kul med 65-70 pers i publiken Kommande matcher Div 6 Garphyttan borta 15/5 kl 19 Reserv Laxå borta 19/5 kl 14.30 Senior Herrar för 17 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Vretstorps IF - Mosjö SK

Hemmapremiär på Fredriksbergs naturgräs! VIF startade matchen ganska ok några minuter, men efter det var första halvlek svag, vi fungerade varken individuellt eller som lag. Trots detta hade vi ett par chanser , som var ’nära att resultera’. Mosjö gjorde däremot en mycket bra halvlek, både som lag och flera individuella aktioner på riktigt bra nivå. 1-4 efter första halvlek! Det var nog få som trodde på VIF-seger denna dag. Men, lugnt, tydligt och konstruktivt samlade alla VIF-are sig tillsammans inför andra halvlek. Det blev en halvlek, som många kommer att minnas länge, i varje fall om man är VIF-supporter! 4-0 till Vretstorp! Hemmalaget spelade en helt annan fotboll. Kanske släppte tankarna lite på övergången från en ’konstgräsvinter’ till naturgräs? Samtidigt lyckades inte bortalaget alls, att komma upp i första halvleks nivå. Två mål av Aref och Hugo Bårman och Jerry ett mål var inom 28 minuter! Riktigt bra halvlek av hela laget! Vretstorp IF historia! Senior Herrar för 19 dagar sedan 0kommentarer