• Referat: Åmmebergs IF - Vretstorps IF

På ett soligt och alltid naturskönt Björkvallen i Åmmeberg, spelade vi årets andra seriematch mot Åmmebergs IF. Gräsmattan var mycket bra, med tanke på hur våren varit i Närke. VIF inledde väldigt starkt och skapade flera fina målchanser, som inte resulterade i mål. ÅIF försvarade sig tappert. Matchen jämnade ut sig och blev mycket ’kampfotboll’. I 24:e minuten bröt hemmalaget ett uppspel av Vretstorp och deras spelare lobbade in 1-0. I 29:e minuten gjorde Anton Davidsson 1-1 på nick efter Jerry Wibergs kantfrispark. Andra halvlek fortsatte som första. I matchens 55:e minut gjorde VIF 1-2 på en snabb kontring, Jerry W målskytt, nyinsatte Filip Kjellman var inblandad i kontringen. Victor Pettersson fick i minut 72 sitt andra gula kort, utvisning. Matchen böljade , med goda chanser för båda lagen. Men, inget av lagen gjorde mål. Tung vinst , i mycket svår bortamatch på bortaplan, för alla starkt tillsammans jobbande/ kämpande VIF-spelarna! Senior Herrar för 6 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Vretstorps IF - Karlslunds FF

Seriepremiär! Alltid lika spännande! Vi mötte ett välskolat och relativt ungt Karlslunds FF. VIF-spelarna jobbade, som alltid, mycket energiskt tillsammans i positiv VIF-anda. Matchen spelades i ett ganska högt tempo. Det var chansfattigt i första halvlek. Vi var ytterst nära att göra mål bla vid ett par hörnor, som räddades på mållinjen! Vi fick utdelning i 64:e minuten då Aref serverade Jerry med en högklassig passning. Jerry avslutade i målvaktens bortre hörn! Snyggt! I 68:e minuten kvitterade Karlslund till 1-1 efter en andraboll på hörna…. Sammanfattningsvis en väl genomförd match av ett mycket hårt jobbande/disciplinerat Vretstorp. Senior Herrar för 12 dagar sedan 0kommentarer