• Referat: Vretstorps IF - Garphyttans IF

Hemmamatch mot Garphyttans IF. GIF gör 0-1 efter sju minuter. Vi har bla ett skott i stolpens insida i första halvlek. Vi har goda förhoppningar att kunna kvittera när vi startar andra halvlek. Tyvärr gör Garphyttan två mål inom två minuter i början av halvleken. Ett på en straff, ett på en snabb lång frispark, som skickligt togs emot av deras spelare och han sköt i mål. Då hade det gått 51 minuter av matchen. VIF jobbade vidare, i 62:a minuten spelade Theo Arvidsson en snabb frispark till Victor Pettersson , som gjorde mål. Två minuter senare gjorde GIF 1-4! I 69:e 1-5. 2-5, efter en ojusthet mot Anton Davidsson i straffområdet, gjorde Adam Hallberg 2-5 på straff. Detta i 75:e minuten. I 83:e gjorde GIF 2-6. Bernhard Nilsson Tränare Senior Herrar för 17 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Mosjö SK - Vretstorps IF

Bortamatch mot Mosjö SK på Torsjövallen. Ett mycket rutinerat lag, kontringsskickliga! Theo Arvidsson gjorde skickligt 0-1 efter fyra minuter på ett skott utanför straffområdet. Därefter gjorde MSK tre mål på 22 minuter, 3-1. I 65:e minuten reducerade vi till 3-2, mycket bra passning av Tias Birgersson , som Victor Pettersson elegant placerade lågt i ena hörnet. Då var vi riktigt på gång , men i 67:e minuten kontrade hemmalaget in 4-2! Vi gjorde en forcering efter det, men det resulterade i att MSK gjorde 5-2. Bra spel stundtals av VIF , flera bra målchanser, men bollen ’gick inte vår väg’ vid flera tillfällen. Spelarna kämpade, som alltid maximalt! Bernhard Nilsson Tränare Senior Herrar 22 aug 0kommentarer
  • Referat: Vretstorps IF - Åmmebergs IF

Höstpremiär på hemmaplan mot Åmmebergs IF. I första halvlek var det svårt för för båda lagen att få igång något spel , som ledde till mer än några få målchanser. I 50:e minuten gjorde Adam Hallberg 1-0 på ett extremt snyggt skott i målvaktens vänstra kryss. 2-0 kom i 73:e Jerry Wiberg till Tias Birgersson, som avslutade smart. Tias och Jerrys fina samarbete gav också utdelning i 80:e till 3-0, Tias vann mycket starkt tillbaka bollen och gjorde sig fri från sin motståndare, passade Jerry, som säkert gjorde mål. Mycket viktig seger, där alla VIF-spelare slet hårt och jobbade grymt bra tillsammans! Bernhard Nilsson Tränare Senior Herrar 16 aug 0kommentarer
  • Referat: Karlslunds FF - Vretstorps IF

Höstpremiär mot Karlslunds FF på Karlslund Arenas konstgräs. Karlslund gjorde 1-0 i 16:e minuten. VIF kvitterade till 1-1 efter 35 minuter, skarv i mål av Jerry Wiberg, passning från Anton Danielsson. Victor Pettersson skarvade in 1-2 precis innan halvtid, efter hörna av Jerry. KFF inledde andra halvlek i ett mycket högt tempo, de gjorde två mål inom fem minuter. Vi jobbade oss in i matchen och lyckades kvittera till 3-3 i vår slutforcering. Vi gjorde många byten under andra halvlek och lyckades kvittera till 3-3 i 85:e minuten. Väldigt fint avslut av den mycket hårt jobbande Hugo Bårman. Alla spelare i VIF kämpade med stark karaktär i en svår bortamatch. Bernhard Nilsson Tränare Senior Herrar 10 aug 0kommentarer