• Referat: Laxå IF 1/IFK Kumla - Vretstorps IF/IFK Hallsberg

Veckomatch mot serieledande Laxå, fint höstväder med solsken i början av machen! Mycket publik på läktaren som eldade igång stämmingen som sig bör i ett derby! VI tar ledningen genom Aref efter en fin frispark i minut 6, lite oturligt styr vi in 1-1 i eget mål efter 25 min, just innan halvtidsvilan. Vi tar ledningen igen efter 29 min och Laxå kvitterar efter 45. i minut 50 tar vi åter ledningan genom Thure men i minut 68 kvitterar Laxå för 3:e gången : ) Sett över hela matchen ett rättvist resultat i en rolig och just match, plus även till domaren Axel Gunnarsson! Nästa match, hemma den 1/10 mot Karlslund, Välkomna då! Pojkar födda 07-08-09 22 sep 2022 0kommentarer
  • Referat: Vretstorps IF/IFK Hallsberg - Adolfsbergs IK Rosa

Adolfsberg IK Rosa stod för motståndet i höstens 4:e match och vi visste innan att det skulle bli en tuff match! Vi stod upp bra i första och hade några bra chanser, i andra tappade vi några markeringar och släppte 3 mål på några minuter, gjorde en stark sista halvlek och hade några fina lägen! Pojkar födda 07-08-09 22 sep 2022 0kommentarer
  • Referat: Karlslunds IF FK 2 Röd - Vretstorps IF/IFK Halls...

Match nr 3 för hösten, flyttad lördagsmatch men fint väder och avspark kl 17:45 så mörker inga problem. Fick en bra start med mål redan efter 3 min med mål genom Andrew, men tyvärr var vi inte alls på tå matchen första 2/3, KIF kunde rulla runt och vi gav dem mycket tid med bollen. 1-1 i 23:e samt 2-1 i början på andra, var först de sista 5 min i andra som vi började jobba som ett lag. Krigade bra sista 25 och fick med oss 1 poäng från Rosta gärde. Nästa match onsdag 14/9, hemma mot Adolfsbergs utveckling Välkomna då! Pojkar födda 07-08-09 9 sep 2022 0kommentarer