• VIF P05 visade var skåpet skulle stå!!!

Pojkar 05 visade sig från sin allra bästa sida under dagens match mot Åhus/Horna BK. Kanonfint passningsspel, en otrolig vilja, kanonräddningar från målvakten och ALLA kämpade järnet. UNDERBART att se!!! Många målgörare blev det...t o m vår målvakt gjorde mål idag!!! : ) I första halvtid ledde vi med 5-0 och grabbarna fortsatte även att jobba som attans i andra halvlek som bjöd på ytterligare 5 mål till VIF och ett tröstmål till Åhus Horna BK. Stolheten fann inga gränser hos tränarna och glädjen sprudlade hos spelare och publik. TACK alla inblandade idag, både inne på och utanför plan!!! BRA JOBBAT!!! DET VIKTIGASTE ÄR INTE ATT VI VINNER UTAN ATT ALLA ANDRA FÖRLORAR!!! P-05 29 maj 2016 0kommentarer
  • VIF - DGOIF

Matchen som skulle spelats på söndag mellan VIF - DGOIF P-05 är ändrad till LÖRDAG kl 11 i Vittskövle! VÄLKOMNA på Derby!!! P-05 11 maj 2016 0kommentarer
  • Träningsläger!

Hemma igen, efter en väldigt lyckad helg i Vanneberga tillsammans med DGOIF. Solen lyste, och vi med den. Att vi var 2 olika lag, kunde ingen utomstående gissat! Gemenskapen var underbar att se! Emellan träningspassen varvades badtunnan, kombibanan och jacuzzin om vart annat. Med andra ord ett väldigt lyckat samarbete! Mycke nöjda och trötta ledare tackar för denna helg! 😊 P-05 8 maj 2016 0kommentarer
  • Oups we DID it AGAIN!!😉

YES!! Idag tar vi vår TREDJE RAKA! Vi går ut på plan med en avbytare, och en ny spelare! Vi hälsar Mateuzs välkomnen in i gänget! Tungt och trevande emellanåt, men vi lyckas ändå avsluta matchen med en 3-1 vinst! Extra plus idag till Christian i buren! P-05 30 apr 2016 1kommentar
  • VINST IGEN!!!

I ett kylslaget Arkelstorp kämpade grabbarna och inlånade Frida Andersson från F12. Det var slitigt och tufft. VMA tog ledningen med 1-0 men innan första halvlek var slut kvitterade VIF 1-1. I andra halvlek petade VIF in 2 mål till och tog hem segern med 3-1! Vid sidan av plan hejade flera VIF-supporters och tränarna som naturligtvis är mycket stolta över P11's insats! P-05 24 apr 2016 0kommentarer