• Referat: Växjö IBK Utveckling P09/2 - Alvesta IBK P09

12-1 (6-0, 1-1, 5-0) Växjö IBK U P09 29 okt 2023 0kommentarer
  • Referat: CL98IC P10/1 - Växjö IBK Utveckling P09/2

2-7 (0-2, 0-1, 2-4) En stabil seger i seriepremiären. Ett stort spelövertag i 1:a och 2:a perioden med mängder av chanser och skott utifrån utan att få ordentlig utdelning. I sista perioden gjorde motståndarna ett försök att få kontakt och vi stressade och slarvade lite vid några tillfällen vilket gjorde att de fick några lägen och lyckades göra två mål. Men efter en timeout spelade vi av de sist minuterna lugnt och stilla. Amadeus i målet hade inte haft särskilt mycket att göra de två första perioderna men fick desto mer att göra under delar av den tredje perioden och stod för ett antal högklassiga räddningar. Allt som allt en bra match där vi fick göra oss av med lite premiärnerver och stundtals spelade så som vi vill med högt tempo, hög press och mycket rörelse i anfallszon. Nu ser vi fram emot nya utmaningar nästa helg med matcher mot Vislanda hemma på lördag och mot Craftstaden borta på söndag. Växjö IBK U P09 14 okt 2023 0kommentarer
  • Referat: KaRo IBF P09 - Växjö IBK Utveckling P09/2

5-6 (0-3, 2-3, 3-0) Växjö IBK U P09 2 mar 2023 0kommentarer